Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit neașteptată. Florin Dumitrescu, enervat de gestul lui Bontea

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a dezvăluit chefilor și concurenților ce probă de gătit a pregătit pentru cel de-al patrulea battle. Între Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au ieșit scântei și s-a lăsat cu replici acide.

Colaj cu Gina Pistol și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a dezvăluit chefilor și concurenților ce probă de gătit a pregătit pentru cel de-al patrulea battle | Antena 1

După trei battle-uri pline de emoții și situații neprevăzute, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie, pentru a afla ce probă le-a pregătit frumoasa Gina Pistol. Înainte de asta, în locul ghicitorii a avut loc o probă de stors portocale. Când au văzut ce gest a făcut Florin Dumitrescu, spiritele s-au aprins în bucătărie și au ieșit scântei între chefi.

Ce probă de gătit au primit echipele de la Chefi la cuțite sezonul 11 în ediția 25 din 22 mai 2023. Ce s-a întâmplat înainte de cel de-al patrulea battle

De data asta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că ghicitoarea va fi înlocuită cu o probă de stors portocale. Degeaba a încercat Bontea să se uite pe telefon la ghicitori, căci acest lucru nu l-a ajutat în această ediție.

Florin Dumitrescu l-a ales pe Andrea Sabini, Cătălin Scărlătescu pe Daniel Dragomir, iar Sorin Bontea s-a bazat pe George Borșaru.

Toți au fost uimiți de alegerea lui Dumitrescu, însă abia apoi concurenții au înțeles care a fost planul acestuia, de fapt.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluiri din intimitate. Cu ce fel de mâncare special a cucerit-o chef-ul pe soția lui

Proba a început și cei trei concurenți desemnați au fugit la cămară ca să își ia portocale și să se apuce de terabă. La un moment dat, Sorin Bontea a văzut că Daniel Dragomir stoarce sucul într-o oală, ca să evite risipa pe masă, și s-a enervat, acuzându-l pe Scărlătescu de faptul că nu respectă regulile și obiectele impuse. Între cei doi chefi a avut loc un schimb acid de replici.

„Nu are voie! Ce e asta?! Deja ai început cu de astea?”, a fost replica dură a lui Sorin Bontea.

Andrea Sabini s-a ținut de planul echipei de-a pierde, în timp ce bătălia a fost aprigă între George Borșaru și Daniel Dragomir. Când timpul alocat probei a ajuns la final, cele două recipiente au fost comparate și victoria a revenit echipei negre a lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Claudia Radu de la Chefi la cuțite, schimbare radicală de look. Cum arată după ce a slăbit 60 de kilograme. Puțini au recunoscut-o

Apoi, Gina Pistol a anunțat și care este tema pregătită pentru cel de-al patrulea battle, iar surpriza a fost mare: gulie, ardei gras și zucchini.

„Leguma pe care o va alege Scărlătescu pentru fiecare echipă trebuie gătită în trei feluri”, a mai completat prezentatoarea.

Echipa neagră a ales ardeiul gras, echipa gri a primit zucchini, iar echipa roșie a primit gulia. După ce și-au aflat ingredientul, chefii și concurenții au început să se zfătuiască în privința rețetei pe care o vor pregăti pentru cel de-al patrulea battle, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chef Sorin Bontea sparge prima bombă cu amulete în această seară, în bucătăria Chefi la cuțite... Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta și a schimbat un concurent. Cine a venit în locul lui Mario...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x