Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta și a schimbat un concurent. Cine a venit în locul lui Mario Zahariea

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea a folosit o amuletă ce i-a permis să facă schimb de concurenți. Emoțiile au crescut și mai mult atunci când atât el, cât și Florin Dumitrescu, au spart bombele și au descoperit ce amulete sunt în interior.

Jurații Chefi la cuțite în bucătărie, folosind amuleta Galerie
În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea a folosit o amuletă ce i-a permis să facă schimb de concurenți | Antena 1

Cel de-al patrulea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 a adus numeroase surprize atât pentru concurenți, cât și pentru cei trei chefi. La scurt timp după ce a anunțat ce probă de gătit aduce cea de-a patra confruntare pe echipe, Sorin Bontea a apăsat butonul roșu și a anunțat că folosește o amuletă. Acesta a decis să schimbe un concurent, iar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Sorin Bontea a folosit amuleta și a schimbat un concurent. Cine a venit în locul lui Mario Zahariea, în echipa roșie de la Chefi la cuțite sezonul 11

Încă din edițiile trecute, Florin Dumitrescu s-a așteptat ca Sorin Bontea să folosească această amuletă ce îi permite schimbul de concurenți pentru a lua în echipa sa pe Florin Borșaru. La probele individuale, de la duel, concurentul a avut cele mai bune farfurii și a reușit să se remarce cu punctajele mari pe care le-a obținut. Totuși, surpriza a fost extrem de mare atunci când Sorin Bontea a anunțat că îl înlocuiește pe Mario Zahariea cu Daniel Dragomir din echipa neagră.

„Nu-mi vine să cred! Astrele sunt de partea mea! E fascinant, deci n-ai cum!”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, juratul considerând că nu are concurenți îndeajuns de buni pentru a fi luați la schimb.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluiri din intimitate. Cu ce fel de mâncare special a cucerit-o chef-ul pe soția lui

„Am scăpat!”, a exclamat fericit Florin Dumitrescu, după această mutare neașteptată făcută de Sorin Bontea în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

„Sper că e o glumă!”, a zis Daniel, supărat că trebuie să își părăsească echipa.

Mario Zahariea a dezvăluit faptul că i-a părut rău că pleacă, dar în același timp se simte eliberat de această schimbare, căci „nu se mai simțea motivat să continue alături de echipa roșie”.

Citește și: Claudia Radu de la Chefi la cuțite, schimbare radicală de look. Cum arată după ce a slăbit 60 de kilograme. Puțini au recunoscut-o

Sorin Bontea însă nu s-a oprit la această mișcare, ci a decis să mai facă o mutare strategică, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11: deschiderea bombei. Când a auzit ce intenție are, și Florin Dumitrescu a dorit să spargă bomba.

Ce amuleta au descoperit Sorin Bontea și Florin Dumitrescu în bombele câștigate la Chefi la cuțite sezonul 11

„Ai puterea să interzici un ingredient la alegere tuturor celorlați participanți la proba individuală”, „Ai puterea să oprești comunicarea verbală a trei concurenți aleși de tine la proba individuală”, „Triplu avantaj: Ai voie ca la o probă să gătești alături de echipă, la o probă să guști pe tot parcursul probei și la o altă probă să montezi. Poți folosi avantajele în probe diferite sau la una singură”, au fost amuletele descoperite de Sorin Bontea.

„Poți reface toate echipele aducându-le la numărul inițial, cu concurenții aleși de tine”, „Triplu avantaj: Ai voie ca la o probă să gătești alături de echipă, la o probă să guști pe tot parcursul probei și la o altă probă să montezi. Poți folosi avantajele în probe diferite sau la una singură”, au fost primele două amulete descoperite de Florin Dumitrescu.

„Pe asta mi-e frică s-o citesc”, a zis el când a ajuns la cea de-a treia amuletă din bombă, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

„Poți schimba un concurent din echipa ta cu unul din oricare altă echipă adversă, oricând dorești”, a fost ultima amuletă din bomba lui Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit neașteptată. Florin Dumitrescu, enervat de gestul lu... Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Cine a câștigat al patrulea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda. Scărlătescu, gest ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x