Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Sorin Bontea s-a enervat pe Gabi. De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și Adrian Stroe

Sorin Bontea s-a enervat din plin în timpul celui de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10. Tensiunile au fost mari și în echipa de aur galben, acolo unde Cătălin Scărlătescu și Adrian, cuțitul de aur, și-au aruncat replici acide.

colaj foto cu gabi, sorin bontea, catalin scarlatescu si adrian stroe la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Cătălin Scărlătescu s-a certat cu Adrian Stroe, cuțitul său de aur | Antena 1

În ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, Sorin Bontea nu și-a mai putut stăpâni nervii atunci când a văzut cât de greu este concurenților din echipa sa să facă niște colțunași pe placul său. Tensiunile au atins cote maxime și în echipa de aur galben, acolo unde Cătălin Scărlătescu și Adrian Stroe, cuțitul de aur, și-au aruncat cuvinte dure și reproșuri.

Sorin Bontea s-a enervat și a răbufnit în timpul celui de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10

Se pare că misiunea de-a face colțunași a dat multe bătăi de cap concurenților din echipa de aur alb. Nu a durat mult și emoțiile și-au spus cuvântul, atmosfera devenind imediat una tensionată.

„Nu așa, Gabi! Nu cred așa ceva”, a strigat Sorin Bontea extrem de supărat, atunci când a văzut că indicațiile sale nu sunt respectate întocmai.

„E jale, îți dai seama, trei bărbați pe niște colțunași, să faci așa ceva”, a zis Gigi.

„Am zis eu că e de doamne ferește proba asta!”, a zis apoi juratul, la testimoniale.

Citește și: Mesajul Ștefaniei Pop după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a mărturisit concurenta lui chef Florin Dumitrescu

Apoi, situația de criză a fost depășită atunci când Sorin Bontea a ales să se calmeze și să nu irosească timp prețios, ci să îl valorifice dând imediat sugestii și soluții.

„Am cedat psihic, nu mai știam cum fac colțunașii!”, a explicat Gabi, nervos că a nu avut îndeajuns de multă prezență de spirit la această provocare ivită în cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

„Am plecat de acolo, nu se mai poate așa ceva!”, a mai zis Bontea ulterior.

Cătălin Scărlătescu și Adrian Stroe, cuțitul de aur, și-au aruncat replici acide în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Tensiunile nu au fost mai mici nici la bancurile de lucru ale echipei de aur galben. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe modul de lucru al cuțitului său de aur, Adrian.

„Nu, mă! Astăzi e o zi grea, grea rău! Foarte, foarte greu!”, a zis juratul.

„Nu e bine ce se întâmplă, îmi vine să-mi trag un glonț în tâmplă!”, a fost rima făcută de Florin Dumitrescu, atunci când a văzut ce desert a făcut Brigitta.

Atunci când a văzut ce a făcut Adrian, în ultimele secunde din proba de gătit, Scărlătescu a răbufnit.

„Am explodat! Așa de nervos n-am fost în 10 sezoane! Am zis că îmi pocnesc venele în cap”, a zis el nervos de faptul că gătitul nu s-a realizat în mod eficient.

Cătălin Scărlătescu și Adrian s-au certat și și-au aruncat replici acide, spre marea surpriză a tuturor.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Sorin Bontea a folosit o amuletă inedită. Ce au pățit concurenții din celelalte echi... Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Titus Antonescu s-a simțit rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x