Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Chefii au degustat farfuriile și au trăit o surpriză, în al optulea battle. Cine a jurizat

În ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de concurenți în al optulea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Ce juriu decide soarta concurenților?

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din battle-ul de la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de concurenți în al optulea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Al optulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus o provocare de zile mari pentru concurenți.

În ediția difuzată în data de 23 mai 2021, echipa verde, cea mov și cea albastră au primit misiunea de-a găti rețete surprinzătoare pentru un juriu cu totul și cu totul special.

Ce au descoperit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la degustare

Fiecare chef a ales o listă de șase ingrediente cu care a trebuit să pregătească o mâncare cât mai aspectuoasă și gustoasă.

Sorin Bontea a decis să aleagă doradă, spanac, cartof, unt, icre de somon și morcov, în timp ce echipa albastră a preferat bacon, pui, ciuperci, unt, mălai și smântână.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Acuzații neașteptate între chefi. Ce a dezvăluit Florin Dumitrescu despre Sorin Bontea

Cătălin Scărlătescu a ales inițial o rețetă, dar apoi s-a dus în cămară și a anunțat că alege, într-un final, ton, avocado, ceapă verde, usturoi, soia și lime, pentru a pregăti tartarul cu care a făcut senzație Alexandru Bădițoaia, cuțitul său de aur, la una din probele anterioare.

sorin bontea si florin dumitrescu la chefi la cutite

Jurații au degustat farfuriile pregătite de concurenții de la „Chefi la cuțite”

După ce au terminat de gătit, cele trei echipe au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de juriul special format din groomeri, adică frizeri care își dedică activitatea animalelor de companie.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

În timp ce banda a mers și a adus fafrfuriile pentru invitați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat ce rețetă a pregătit fiecare echipă, folosind doar cele șase ingrediente alese. Peștele crud din tartarul lui Scărlătescu a fost catalogat drept un posibil ingredient de care jurații acestei ediții s-ar putea speria, fiindcă nu toată lumea îl preferă.

Juriul special a decis ce farfurie a impresionat din plin, în ediția 37 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Rețetele pregătite de cele trei echipe din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au fost degustate de groomeri, adică de frizeri pentru animale.

Aceștia nu au venit singuri în platou, ci împreună cu niște simpatici patrupezi care s-au bucurat din plin de ingredientele cu care s-au delectat. Invitații speciali au degustat atent cele trei farfurii și au decis ce preparat le-a plăcut cel mai mult.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi ce au gătit și alți concurenți.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Victorina Matveev s-a enervat și a țipat la Cristina Mălai. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Acuzații neașteptate între chefi. Ce a dezvăluit Florin Dumitrescu despre Sorin Bontea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x