Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Victorina Matveev s-a enervat și a țipat la Cristina Mălai. Ce a urmat

Al optulea battle a adus o temă de gătit dificilă și, din cauza emoțiilor, Victorina Matveev s-a enervat și a țipat la colega sa de echipă, Cristina Mălai.

Sorin bontea, cristina malai si victorina matveev la chefi la cutite sezonul 9 Galerie
Două concurente din echipa verde a lui Sorin Bontea s-au certat în timp ce găteau pentru al optulea battle „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de proporții atunci când frumoasa prezentatoare Irina Fodor a anunțat o temă de gătit cu totul și cu totul neașteptată.

De data aceasta, fiecare echipă trebuie să gătească mâncăruri savuroase, singura condiție fiind aceea de-a folosi doar șase. Sarea, piperul, apa și uleiul nu intră la număr, dar proba tot se anunță una dificilă, mai ales că mulți dintre concurenți sunt obișnuiți să dea gust folosind o gamă variată de condimente.

Victorina Matveev a țipat la Cristina Mălai, în ediția 37 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a ales să folosească doradă, spanac, cartof, unt, icre de somon și morcov. Florin Dumitrescu și echipa albastră vor găti folosind bacon, pui, ciuperci, unt, mălai și smântână, în timp ce Cătălin Scărlătescu s-a răzgândit pe ultima sută de metri și a ales din cămară ton, avocado, ceapă verde, usturoi, soia și lime.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Acuzații neașteptate între chefi. Ce a dezvăluit Florin Dumitrescu despre Sorin Bontea

Echipa verde, cea mov și cea albastră s-au apucat imediat de gătit, sperând că la final vor pune pe bandă farfurii speciale. În ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea va fi făcută de groomeri, adică de frizeri pentru câini și pisici.

Victorina Matveev și Cristina Mălai la chefi la cutite

Victorina Matveev a intrat în conflict cu Cristina Mălai

La un moment dat, din cauza emoțiilor, la bancul de lucru al echipei verzi au început să iasă scântei, cel mai probabil din cauza emoțiilor. Cristina Mălai, dornică să vadă că totul decurge ca la carte, i-a dat Victorinei Matveev indicații cu privire la spanacul pregătit pentru piure, dar acest lucru a dat naștere unui schimb acid de replici între cele două.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Văzând că nu există șansă de comunicare, Cristina Mălai a decis să își vadă de gătit, evitând astfel un alt conflict cu a sa colegă de echipă.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă grea împotriva lui Dumitrescu. Cine jurizează f... Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Chefii au degustat farfuriile și au trăit o surpriză, în al optulea battle. Cine a jurizat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x