Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Irina Fodor, apariție răvășitoare într-o rochie mulată! Reacția neașteptată a lui Cătălin Scărlătescu

Irina Fodor, apariție răvășitoare la @Chefi, într-o rochie mulată, de culoare pielii! Cum a ”intimidat-o” chef Scărlătescu imediat cum a intrat pe ușă: 

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor și-a făcut apariția în ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” într-o ținută spectaculoasă | Antena 1

Irina Fodor i-a impresionat pe jurați și pe concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu o apariție de-a dreptul răvășitoare. Cătălin Scărlătescu a profitat de moment și a făcut o dezvăluire complet neașteptată.

În ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am revenit în bucătărie, acolo unde Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au alăturat echipelor pe le care conduc pentru a afla ce temă de gătit li s-a pregătit de data aceasta.

Irina Fodor i-a uimit pe toți când a apărut cu o rochie mulată, în ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Un detaliu pe care am putut să îl vedem încă din primele secunde este faptul că echipa verde a câștigătorului „Asia Express a început deja să se sudeze destul de mult, lucru reflectat și în modul în care japonezul Rikito Watanake a cântat și s-a distrat împreună cu Cristina Elena Matei, tânăra care i-a impresionat pe jurați cu incredibilul talent culinar pe care îl are, deși nu are mulți ani de experiență ca bucătar.

În timp ce toată lumea aștepta să descopere ce surpriză aduce următoarea confruntare pe echipă, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Irina Fodor.

Citește și: Florin Dumitrescu și soția lui au împlinit 8 ani de căsnicie. Imagine de colecție din ziua nunții

„Bună seara, dragilor! Cum sunteți dragilor, toată lumea e bine? V-ați odihnit?”, a întrebat frumoasa prezentatoare de la „Chefi la cuțite”.

Irina Fodor în ediția 31 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Irina Fodor în ediția 31 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Irina! Ești superbă”, a fost complimentul pe care i l-a făcut de îndată Cătălin Scărlătescu.

„Îți mulțumesc, ești așa de drăguț întotdeauna. Gata, m-am intimidat. Uite ce-ai făcut”, a mărturisit frumaosa brunetă.

„Ce-ai făcut, mă, cu toate prezentatoarele noastre?! Băi, băiatul meu, deci fii atent că nu ne mai înțelegem cu Scărlătescu! Îl sun pe Fodor, părâsc, spun tot”, a fost reacția lui Sorin Bontea, care s-a prefăcut că îl sună pe Răzvan Fodor, bunul să prieten și totodată soțul Irinei!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenții din echipa mov, verde sau albastră vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai aproape de finala sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Florin Dumitrescu și soția lui au împlinit 8 ani de căsnicie. Imagine de colecție din ziua nunții... Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Proba care a panicat echipele! Ce trebuie să gătească pentru al doilea battle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x