Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Gabriel Neamu a vrut să arate că și bărbații pot găti prăjituri! Rețeta a impresionat din plln

Un alt concurent surprinzător din ediția 12 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” este Gabriel Neamu, în vârstă de 28 de ani. Tânărul a pregătit o rețetă de negresă cu care a sperat că va face senzație.

gabriel neamu Galerie
Gabriel Neamu a pregătit o rețetă de negresă la „Chefi la cuțite” | Antena 1

Gabriel Neamu și-a dorit să vină la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că și bărbații pot găti, mai ales prăjituri.

Ca să-și pună în evidență priceperea în materie de gătit, tânărul din București a ales să facă o rețetă de negresă, așa cum a învățat de la bunica sa. Dorința lui a fost aceea de a demonstra că și bărbații pot găti deserturi!

Gabriel Neamu a făcut o negresă și i-a uimit pe jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Am aflat că, la scurt timp după ce și-a achiziționat o mașină, tânărul a făcut accident. A împrumutat o bicicletă și iar a făcut accident. Și după toate aceste întâmplări neprevăzute, tot a reușit să ajungă la preselecțiile „Chefi la cuțite”.

Imediat ce au degustat desertul pregătit de concurent, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să se „certe” din nou dacă este vorba despre o negresă sau un brownie.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză de nervi la proba pentru amuletă! Ce s-a întâmplat

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Gabriel Neamu, extrem de emoționat. Am aflat că înainte de-a ajunge recepționist, tânărul a muncit ca ospătar și bucătar în Marea Britanie. Dornic să descopere ce părere au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu despre negresa sa, acesta a aștpetat cu sufletul la gură verdictul.

Gabriel Neamu gătind la Chefi la cuțite

Gabriel Neamu a gătit o rețetă specială de negresă, la „Chefi la cuțite”

Pentru prăjitura sa, pregătită cu multă atenițe și grijă, concurentul a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcampul sezonului 9 „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Vrăjitoarea Melissa a ghicit în cărți și a făcut dezvăluiri neașteptate pentru jurați

„Ai făcut o super rețetă de negresă. Cinstită, corectă, mișto rău de tot”, i-a zis Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Maria Elena Ballestero a gătit o rețetă din Venezuela și i-a impresionat pe chefi cu po... Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Marian Cernat a anunțat cine primește amuleta 12! Surpriza a fost uriașă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x