Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Vrăjitoarea Melissa a ghicit în cărți și a făcut dezvăluiri neașteptate pentru jurați

Vrăjitoarea Melissa (pe numele său adevărat, Mincă Rada) a făcut senzație în ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu o saramură de pește.

vrajitoare melissa în platoul emisiunii „Chefi la cuțite Galerie
Vrăjitoarea Melissa a prezis că va primi trei cuțite și deznodământul a fost neașteptat | Antena 1

Stând de vorbă cu frumoasa Gina Pistol, în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, vrăjitoarea Melissa a dezvăluit faptul că a ghicit deja faptul că va primi trei cuțite din partea juraților.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, aceasta a ales să gătească o super rețetă de saramură de pește. Mincă Rada a dezvăluit mai multe despre ghiocul său, vechi de peste o sută de ani, dar și despre cum se face un ritual de dragoste.

Vrăjitoarea Melissa a gătit și a ghicit în cărți în ediția 12 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Vrăjitoarea Melissa a ales să gătească împreună cu fiica sa. În timp ce a pregătit totul, femeia a dezvăluit mai multe detalii despre ea și familia ei.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Maria Elena Ballestero a gătit o rețetă din Venezuela și i-a impresionat pe chefi cu povestea ei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am aflat că aceasta a avut la un moment dat greutatea de 106 kilograme. Nemaiputând să își ia fustele crețe, atât de iubite de ea, aceasta și-a făcut operație de micșorat stomacul. Chiar dacă nu a mai putut mânca precum înainte, aceasta a continuat să gătească mereu cu aceeași pasiune.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Căătlin Scărlătescu au degustat saramura de pește și apoi au putut s-o cunoască pe vrăjitoarea Melissa, care a venit cu daruri speciale.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Costi Ioniță i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce a recunoscut

Apoi, concurenta a dat în cărți și am putut astfel afla că Scărlătescu nu are cununiile legate și că încă nu și-a găsit ursita. Despre Florin Dumitrescu, în schimb, am aflat că nu câștiga sezonul 9 al emsiiunii „Chefi la cuțite.

La final, pentru rețeta sa de saramură, concurenta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcampul „Chefi la cuțite” din sezonul 9.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Matei Godeanu i-a uimit pe jurați, deși are doar 12 ani! Ce a gătit... Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit marți seara Chefi la cuțite. Chef Scărlătescu a câștigat amuleta serii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x