Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă! Ce au făcut Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu i-a luat pe toți prin surprindere atunci când a ales să folosească o amuletă în timpul celui de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. La un moment dat, acesta s-a supărat pe Mădălina Cafadaru din echipa sa.

colaj foto cu catalin scarlatescu, sorin bontea si concurenti de la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă inedită | Antena 1

Gina Pistol a surprins din plin echipele atunci când a anunțat ce temă aduce cel de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10. La scurt timp după ce s-au apucat de gătit, Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu și a anunțat astfel ce amuletă a ales să folosească.

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă neașteptată în cel de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Cătălin Scărlătescu a decis să pună la bătaie o amuletă menită să îi încurce pe rivalii săi. Astfel, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au primit o sarcină cu totul și cu totul neașteptată.

„Aoleu! Am uitat că aveam o amuletă și trebuia s-o dau! Vai de mine!”, a zis Cătălin Scărlătescu, la scurt timp după ce a apăsat butonul roșu.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Sorin Bontea s-a enervat pe Gabi. De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și Adrian Stroe

„Îmi este foarte frică să nu folosească amuleta de-a lua doi chefi să lucreze împreună cu el, că ne-a nenorocit!”, a zis Gabi din echipa de aur alb a lui Sorin Bontea.

„Ceilalți doi chefi trebuie să fie foarte atenți! Înainte de fiecare propoziție trebuie să spună Vai de mine!”, a citit Cătălin Scărlătescu bonusul pus la bătaie în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

Totuși, Sorin Bontea nu s-a ferit să recunoască faptul că proba este atât de grea încât a făcut asta și fără să fie nevoie de o amuletă.

Apoi, cronometrul a pornit din nou și concurenții s-au apucat de gătit, căci nu e deloc simplu să pregătești rețete din trei țări diferite. Tensiunile au atins cote uriașe, așa că chefii cu greu și-au putut stăpâni nervii. La un moment dat, Cătălin Scărlătescu s-a supărat pe Mădălina Cafadaru, văzând că aceasta nu este îndeajuns de eficientă la gătit.

„Zi-mi și mie ce-ai făcut! Zi-mi și mie ce-ai făcut!”, a izbucnit Cătălin Scărlătescu extrem de supărat.

„Nimic! Nimic! Mă lăsați să gătesc?!”, i-a răspuns Mădălina Cafadaru, idignată de faptul că nu i se recunoaște munca.

„Pune pe foc! Pe bune acuma, sunt niște chestii! Nu te las, mă! Nu te las, pentru că mă iei la mișto!”, a țipat Scărlătescu supărat.

Nemulțumit a fost chef-ul și de Adrian Stroe, cuțitul său de aur, însă a încercat să dea cât mai multe indicații și să își mobilizeze echipa, pentru ca totul să iasă bine la final.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi ce a urmat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit grea pentru al 17-lea battle. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Brigitta Gheorghe l-a enervat pe Florin Dumitrescu. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x