Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 17-lea battle. Ce a făcut Sorin Bontea pentru TItus Antonescu

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, banda a adus un verdict neașteptat. Instructorii de condus defensiv au decis cine a câștigat cel de-al 17-lea battle. Sorin Bontea a făcut un gest neașteptat pentru Titus Antonescu.

colaj foto cu chefii, titus antonescu si concurenti de la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Banda a adus un verdict neașteptat în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1 | Antena 1

Cel de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 a adus o temă de gătit dificilă pentru concurenții rămași în competiție. Fiecare echipă a avut de pregătit preparate din câte trei țări, iar degustarea a fost făcută de instructori de condus defensiv. Aceștia au decis cine a câștigat proba de gătit, dar și ce echipe au intrat la duel. Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea a făcut un gest neașteptat pentru Titus Antonescu, din echipa sa.

Ce echipă a câștigat cel de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

De data aceasta, concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 10 au primit misiunea de-a pregăti farfurii care să conțină câte un preparat din trei țări diferite. Fiindcă el a ghicit răspunsul la ghicitoare, Florin Dumitrescu a decis „destinațiile” culinare pentru fiecare echipă.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Titus Antonescu s-a simțit rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a pățit

„Bună seara, dragii mei! Mă bucur foarte mult să vă revăd! Nu de alta, dar din păcate nu vom mai avea foarte, foarte mult timp de pregătit împreună, pentru că suntem la penultima confruntare. Foarte curând vom afla semifinaliștii, foarte curând vom afla câștigătorul sezonului 10! Și vi s-a zburlit pielea pe mâini, nu?! Dar până atunci, dragii mei, probele devin din ce în ce mai grele. Greu, însă, nu înseamnă că nu sunt plăcute, frumoase, interesante. Ce poate să fie mai frumos decât o călătorie? Ce părere aveți? Călătorim puțin astăzi? Dragii mei, eu azi m-am gândit să călătorim peste tot. E cea mai internațională probă a noastră din toate sezoanele, căci va trebui să găsim în farfuriile voastre câte trei țări, dragii mei”, a anunțat Gina Pistol despre tema celui de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10.

După ce a stat puțin pe gânduri, acesta și-a ales pentru el și echipa lui America, Japonia și India. Lui Sorin Bontea i-a dat Panama, Kenya și Emiratele Arabe Unite, iar Cătălin Scărlătescu s-a ales cu Burkina Faso, Trinidad Tobago și Bangladesh.

Cronometrul a pornit și fiecare echipă a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru juriul format din instructori de condus defensiv. Nu au lipsit certurile, emoțiile și momentele tensionate. Apoi, când farfuriile au fost gata, acestea au fost trimise la degustare. Invitații și-au răsfățat papilele gustative, apoi au ales ce farfurie le-a plăcut cel mai mult și ce echipă a câștigat aceste battle de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Banda i-a ținut pe toți în suspans până în ultima clipă. Surpriza a fost mare atunci când verdictul a venit! Echipa de aur galben a lui Cătălin Scărlătescu a câștigat proba de gătit, așa că la duel au intrat Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Când a văzut scorul, Scărlătescu s-a „trântit” pe jos de bucurie.

Nu la fel de mare a fost bucuria și în echipa lui Sorin Bontea. Acesta a ales să folosească o amuletă pentru a-l proteja pe Titus Antonescu de duel și de o posibilă eliminare, mai ales că acesta s-a simțit rău încă din ediția precedentă.

„Din păcate Titus încă nu se simte foarte bine, încă are fața plină de bube. Asistenta s-a uitat la el și nu știe ce are. Se vede pe fața lui că nu poate să mai ducă, vreau să folosesc amuleta. Dacă cineva nu se simte bine nu îl poți lăsa așa să se chinuie, nu e etic”, a zis liderul echipei de aur alb, în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi ce a urmat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Brigitta Gheorghe l-a enervat pe Florin Dumitrescu. Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Gabriel Drăgușanu a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre familia lui. Ce a zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x