Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit grea pentru al 17-lea battle. Ce a urmat

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol a pregătit o temă de gătit extrem de grea pentru cel de-al 17-lea battle din sezonul 10, de la Antena 1.

colaj foto cu gina pistol, sorin bontea si catalin scarlatescu alaturi de echipele lor Galerie
Chefii s-au mirat atunci când au aflat ce temă de gătit le-a pregătit Gina Pistol pentru cel de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite | Antena 1

Finala Chefi la cuțite sezou 10 de la Antena 1 se apropie cu pași repezi, așa că și probele devin tot mai dificile. De asta s-au convins concurenții ajunși în cel de-al 17-lea battle, atunci când au aflat ce temă de gătit le-a pregătit frumoasa Gina Pistol. Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au avut nevoie să caute pe telefonul mobil informații, înainte de-a se apuca de treabă.

Ce temă de gătit dificilă a anunțat Gina Pistol în cel de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Ușile s-au deschis și frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite sezonul 10 i-a luat pe toți prin surprindere cu o temă de gătit cu totul și cu totul neașteptată.

„Bună seara, dragii mei! Mă bucur foarte mult să vă revăd! Nu de alta, dar din păcate nu vom mai avea foarte, foarte mult timp de pregătit împreună, pentru că suntem la penultima confruntare. Foarte curând vom afla semifinaliștii, foarte curând vom afla câștigătorul sezonului 10! Și vi s-a zburlit pielea pe mâini, nu?! Dar până atunci, dragii mei, probele devin din ce în ce mai grele. Greu, însă, nu înseamnă că nu sunt plăcute, frumoase, interesante. Ce poate să fie mai frumos decât o călătorie? Ce părere aveți? Călătorim puțin astăzi? Dragii mei, eu azi m-am gândit să călătorim peste tot. E cea mai internațională probă a noastră din toate sezoanele, căci va trebui să găsim în farfuriile voastre câte trei țări, dragii mei”, a anunțat Gina Pistol despre tema celui de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Sorin Bontea s-a enervat pe Gabi. De ce s-au certat Cătălin Scărlătescu și Adrian Stroe

„Doamne, Dumnezeule mare! A zis că astăzi vom călători pe tot globul!”, a zis Cătălin Scărlătescu.

Apoi, îndrăgita prezentatoare a anunțat care sunt țările prin care vor „călători” cele trei echipe, în cel de-al 17-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1: SUA, China, India, Mexic, Japonia, Kenya, Bangladesh, Panama, Israel, Trinidad Tobago, Emiratele Arabe și Burkina Faso.

De data aceasta, degustarea urmează să fie făcută de instructori de condus defensiv.

„Chefii vor avea voie să folosească telefonul mobil timp de 5 minute”, a mai completat îndrăgita prezentatoare.

Apoi, fără să mai stea pe gânduri, aceasta a spus o ghicitoare și cel care a ghicit răspunsul corect a fost Florin Dumitrescu, spre marea bucurie a echipei sale. Acesta a primit șansa de-a alege trei țări pentru echipa lui, dar și câte trei țări pentru adversarii săi.

După ce a stat puțin pe gânduri, acesta și-a ales pentru el și echipa lui America, Japonia și India. Lui Sorin Bontea i-a dat Panama, Kenya și Emiratele Arabe Unite, iar Cătălin Scărlătescu s-a ales cu Burkina Faso, Trinidad Tobago și Bangladesh.

Timp de 5 minute, chefii au folosit „sfântul Google” pentru a căuta diferite preparate specifice țărilor primite

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi ce a urmat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, lider de audiență și cu ediția de marți. Echipele fac o călătorie culinară prin 9 țări în următorul bat... Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă! Ce au făcut Sorin Bontea și Florin Dumitres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x