Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Florin Dumitrescu s-a supărat pe Stelian Nistor. Ce a făcut concurentul

În ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, cele trei echipe conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu s-au apucat de gătit pentru cel de-al șaselea battle. La un moment dat, chef Florin s-a enervat atunci când a văzut ce face Stelian Nistor, noul concurent din echipa sa.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu și Stelian Nistor la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, cele trei echipe conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu s-au apucat de gătit pentru cel de-al șaselea battle | Antena 1

Emoțiile au fost mari în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. De data aceasta, cele trei echipe au primit misiunea de-a pregăti pe farfurie câte 11 elemente diferite. Cronometrul a pornit și toată lumea s-a apucat de treabă, însă chef Florin Dumitrescu a fost enervat de unul dintre concurenții din echipa sa.

Florin Dumitrescu s-a enervat atunci când a văzut ce face Stelian Nistor în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

Emoțiile au fost mari și fiecare cocnurent a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru a obține rețete delicioase. La un moment dat, Florin Dumitrescu a început să stea cu ochii pe Stelian Nistor, noul concurent din echipa sa, pe care l-a adus cu ajutorul unei amulete prin care a reîntregit echipele.

Citește și: Ce mesaj a transmis Daniel Dragomir, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Când a văzut că se mișcă destul de greu, Dumitrescu a început să țipe nervos la el. Concurentul părea că mereu se plimbă pierdut cu o cremă în mână.

„Stelică, ești bine? Respiră până la 10, adună-te și treci la muncă, prietene!”, a strigat Florin Dumitrescu.

„Prima mea experiență în bucătăria Chefi la cuțite a fost un dezastru. O onoare pentru mine că am ajuns până aici, dar un dezastru pentru Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Amalia Mihart (Esa) l-a enervat pe Constantin Onuț. Ce a făcut concurenta, fără reținere

„Stelică, ai trei minute pe ceas, altfel avem super scandal!”, a fost avertismentul dat de Florin Dumitrescu lui Stelian Nistor.

Emoțiile și tensiunile au fost mari și haosul a cuprins rapid bucătăria. În ultimele minute, chefii au început să țipe și să dea ultimele indicații, pentru ca farfuriile să arate cât mai bine.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit ce i-a făcut pe chefi să se îngrijoreze... Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Cine a câștigat al șaselea battle. Ce verdict a adus banda. Ce s-a întâmplat în culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x