Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Amalia Mihart (Esa) l-a enervat pe Constantin Onuț. Ce a făcut concurenta, fără reținere

În ediția 26 a emisiunii Chefi al cuțite sezonul 11, echipa roșie a intrat la duel cu echipa neagră. În timpul probei, Amalia Mihart (Esa) a avut un schimb neașteptat de replici cu Constantin Onuț.

Colaj cu Amalia Esa și Constantin Onțu în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În ediția 26 a emisiunii Chefi al cuțite sezonul 11, echipa roșie a intrat la duel cu echipa neagră. În timpul probei, Amalia Mihart (Esa) a avut un schimb neașteptat de replici cu Constantin Onuț. | Antena 1

După cel de-al cincilea battle, echipa roșie a lui Sorin Bontea și cea neagră a lui Cătălin Scărlătescu au intrat la un duel ce a adus o temă de gătit destul de dificilă pentru unii. În timpul probei, Amalia Mihart (Esa) a făcut gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat și a reușit să îl enerveze și pe Constantin Onuț, din echipa rivală.

Ce i-a făcut Amalia Mihart (Esa) lui Constantin Onuț, chiar în timpul duelului din ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat o temă de gătit interesantă, dar care a dat bătăi de cap unora dintre concurenți.

„Astăzi nu vom mai găti nici pește, nici carne. Brunch ovo-lacto-vegetarian. Pe lângă toate aceste vești supărătoare am și una bună: aveți la dispoziție 70 de minute pentru aceasăt probă”, a spus ea zâmbind.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Nina Hariton s-a certat cu Monica Pușcoiu, chiar de față cu Sorin Bontea. Ce s-a întâmplat

Fără să mai stea pe gânduri, Amalia Mihart (Esa) s-a dus în cămară și a încercat să pună întrebări nu doar lui Constantin Onuț, ci și altor concurenți, ca să se inspire pentru această probă.

„Zi-mi ceva de brunch-ul nostru. Zi-mi ce să fac al doilea preparat, zi-mi ceva ușor. Zi și mie două de brunch”, a zis ea celor cărora le-a cerut sfatul.

„Zi și mie un sos șmecher de paste, că te las pe tine să faci dovlecelul umplut, că n-are rost. Și paste de care? Hai cu mine!”, a încercat apoi Amalia să afle de la Constantin.

„Nu am timp”, i-a răspuns concurentul, în timp ce își făcea rețetele alese.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a enervat

Întrebările Amaliei au continuat, iar colegul său de banc i-a răspuns și a ajutat-o, însă nu a părut că este suficient.

„Nu pot să îți zic, nu e corect față de ai mei”, i-a zis el, enervându-se.

„Păi eu te-am lăsat pe tine să faci dovlecelul, ești nebun!”, i-a zis Amalia, surprinsă de reacția acestuia.

În ciuda faptului că a fost tot timpul ajutată, concurenta nu s-a lăsat cu atât, ba chiar a continuat.

„Ești culmea și tu, mă întrebi pe mine! Îți dai seama, te ajut pe tine și poate să iasă unul de la mine”, a fost replica nervoasă a lui Constantin Onuț.

În ultimul minut al probei, Amalia Mihart a intrat în panică și a pus pastele cu mâna direct în farfurie, lucru ce a fost aspru criticat de către cei care au văzut-o. Apoi, când cronometrul s-a oprit, ea încă tăia la foietajul pe care l-a făcut și s-a dus să pună bucățile în farfurie, atunci când nimeni nu se uita atent.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Cine a câștigat al cincilea battle. Ce verdict a adus banda. Ce reacții au avut chefii... Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Daniel Dragomir a fost eliminat. Ce s-a aflat despre Constantin Onuț. Gina, mesaj pentru A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x