Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă ca să reîntregească echipele. Ce concurenți a adus în echipe

În ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Florin Dumitrescu a folosit amuleta ce i-a permis să refacă echipele. Mulți s-au mirat atunci când au văzut pe cine a adus acesta în bucătărie.

Colaj cu Gina Pistol și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii alături de concurenti Galerie
În ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Florin Dumitrescu a folosit amuleta ce i-a permis să refacă echipele | Antena 1

În ediția trecută, Sorin Bontea l-a pierdut în urma unui duel dedicat brunch-ului pe Daniel Dragomir. De data aceasta, în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și toți au privit-o curioși, sperând să afle ce temă de gătit îi așteaptă.

Florin Dumitrescu a folosit o amuletă ca să reîntregească echipele. Ce concurenți noi au venit în echipe, la Chefi la cuțite sezonul 11

„Simpaticilor, au trecut cinci confruntări. Mai avem puțin și ajungem la jumătatea confruntărilor”, a fost vestea pe care a dat-o aceasta.

Între timp, Florin Dumitrescu se agita lângă echipa sa, anunțând că vrea să facă ceva. S-a apropiat de butonul roșu și l-a apăsat fericit, anunțând astfel faptul că are de gând să folosească o amuletă. Când au auzit despre ce avantaj este vorba, toți concurenții au făcut ochii mari.

„Poți reface toate echipele, aducându-le la numărul inițial, dar cu concurenți aleși de tine”, a anunțat Florin Dumitrescu.

Citește și: Ce mesaj a transmis Daniel Dragomir, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11.

„Este momentul oportun pentru această mișcare pentru că avem minus 5 oameni în echipe. Practic, avem ocazia să oferim echipelor numărul inițial de oameni. Un om la mine, doi la Bontea și doi la Scărlătescu”, a mai zis el la testimoniale.

„Aoleu, pe cine mi-o da?!”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

„Amuleta asta mi-a oferit ocazia și mi-a oferit puterea de-a băga oameni în echipele adverse, ceea ce mi se pare foarte malefic dacă o joci deștept”, a zis Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Amalia Mihart (Esa) l-a enervat pe Constantin Onuț. Ce a făcut concurenta, fără reținere

Stelian Nistor a mers în echipa gri a lui chef Florin. În echipa roșie a lui Sorin Bontea au mers Matthew Ensanmehr și Adriana Stănescu, iar în echipa neagră a lui Cătălin Scărlătescu au mers Iulia Istrate și Ștefan Nistor.

Rămâne de văzut cât de bine se vor integra noii concurenți în echipe. Înainte de toată această mutare însă, ceva neașteptat s-a întâmplat în echipa neagră a lui Cătălin Scărlătescu.

George Popescu a purtat un dialog surprinzător surprinzător cu Anica despre Mario Zahariea.

„Deja începe să bage râcă, nu știu dacă observi!”, a zis George către Anica.

„Se vede că nu suntem naturi, de ce să ne dăm după cireș. Nu suntem, nu ne iese”, a declarat în testimoniale Mario, convins de faptul că în echipa neagră sunt oameni falși.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Mesajul Amaliei Mihart (Esa) pentru Constantin Onuț după ce l-a acuzat că e „băiat rău”. Ce a adăugat în mediul online... Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit ce i-a făcut pe chefi să se îngrijoreze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x