Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Gina Pistol a anunțat o probă de gătit neașteptată. Cine face degustarea

Gina Pistol i-a surprins din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu atunci când a anunțat care este tema probei de gătit și cine face degustarea.

colaj foto cu gina pistol, echipa lui sorin bontea si florin dumitresc la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite i-a surprins pe chefi și pe concurenți cu o temă de gătit complet neașteptată | Antena 1

Concurenții, alături de cei trei chefi, au pășit plini de emoții în bucătăria Chefi la cuțite sezonul. Nerăbdători, aceștia au așteptat-o pe Gina Pistol pentru a afla care este tema de gătit din ediția 23 a show-ului. Nu mica le-a fost surpriză atunci când au aflat ce au de pregătit, dar și cine face degustarea!

Ce temă de gătit au primit concurenții și cine face degustarea în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Emoțiile au fost mari până să apară Gina Pistol în platou. Nu doar pentru concurenți, care se tem de duel, ci și de pentru cei trei chefi.

„Doamne ajută, să fie bine! Azi sper să ghicim ghicitoarea vieții! Am stat aseară și am citit ghicitori, poate nimeresc și eu una!”, a zis Sorin Bontea, nerăbdător.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Ahmad Daas a trecut printr-un incident periculos din cauza unei oale sub presiune. Ce a urmat

„Astăzi, dragilor, nu vă spun nicio ghicitoare!”, a fost vestea complet neașteptată dată de Gina Pistol în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

„Am citit azi-noapte toate ghicitorile posibile, am stat ore pe net ca să învăț. Chiar și azi dimineață!”, a fost dezvăluirea complet neașteptată dată de îndrăgita prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite.

„Dragii mei, astăzi trebuie să vorbim puțin despre lucruri serioase. De asta nu v-am pregătit ghicitori, nu fiindcă nu aș vrea să vă binedispun. Situația nu este prea roz. Este un context în care Europa trece printr-o perioadă grea din cauza acestui conflict din Ucraina.”

„Nu cred că există în lumea asta ceva mai urât decât războiul. Numai în pielea lor să nu te afli”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Ne-am gândit să dedicăm o ediție ideii de pace și de bunăstare, căci până la urmă gătitul este o expresie a unor clipe de tihnă alături de cei dragi, în familie. Gătitul este un exercițiu de dragoste, de respect, de dăruire. Gătitul înseamnă normalitate și liniște și pace”, a spus Gina Pistol.

La auzul acestor vorba, toți cei din platou au fost emoționațo și au început să aplaude cu lacrimi în ichi.

„Iar acum, în jurul nostru și în lumea în care trăim, folosim des cuvântul război. Folosim des cuvântul refugiați și despre asta este vorba astăzi. Nu este vorba despre ce gătim, ci despre cine gustă. Invitații de astăzi vor fi refugiați. Oameni care au fost nevoiți să își părăsească casele, să lase în urmă traiul lor obișnuit și toate gusturile de acasă”, a mai completat Gina Pistol cu lacrimi în ochi.

„Pe mine mă sperie foarte tare gândul ăsta, sunt dispus să fac orice pentru familia mea. Absolut orice!”, a mărturisit Florin Dumitrescu, emoționat.

Așadar, în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, cele trei echipe au primit misiunea de-a găti un fusion între bucătăria românească și ucraineană pentru refugiați din Ucraina.

„Merită să ne punem sufletul în farfurie și cred că asta o să și facem cu toții”, au fost de părere concurenții.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Concurenții fac o greșeală care îi supără pe Chefi, în seara aceasta, la Chefi la cuțite: „E clar că ceva nu e în regulă... Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Ahmad Daas a trecut printr-un incident periculos din cauza unei oale sub presiune. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x