Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Ahmad Daas a trecut printr-un incident periculos din cauza unei oale sub presiune. Ce a urmat

În ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Ahmad Daas din echipa lui Florin Dumitrescu a devenit protagonistul unui incident periculos, totul din cauza unei oale sub presiune.

colaj foto cu ahmad daas in bucatarie la chefi la cutite si oala sub presiune folosita de el Galerie
Concurentul a trecut printr-o situație periculoasă, în timpul probei de gătit de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Gina Pistol a venit cu o provocare culinară de zile mari în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10. De data aceasta, cele trei echipe au avut de pregătit un fusion între mâncarea românească și cea ucraineană. Emoțiile au fost mari și, la un moment dat, Ahmad Daas a avut parte de un incident periculos, din cauza unei oale sub presiune.

Ahmad Daas de la Chefi la cuțite sezonul 10 a trecut printr-un incident periculos din cauza unei oale sub presiune

În ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au crezut că vor avea parte din nou de o ghicitoare din partea Ginei Pistol. Totuși, nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit faptul că, de data aceasta, lucrurile se vor întâmpla complet diferit.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din farfuria lui Cătălin Scărlătescu

„Astăzi, dragilor, nu vă spun nicio ghicitoare! Ne-am gândit să dedicăm o ediție ideii de pace și de bunăstare, căci până la urmă gătitul este o expresie a unor clipe de tihnă alături de cei dragi, în familie. Gătitul este un exercițiu de dragoste, de respect, de dăruire. Gătitul înseamnă normalitate și liniște și pace”, a fost vestea complet neașteptată dată de Gina Pistol în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

Practic, cele trei echipe au primit provocarea de-a pregăti un fusion între bucătăria uncraineană și cea românească, degustători fiind chiar refugiați din Ucraina. După ce s-au consultat, echipele s-au apucat imediat de gătit, doar că, la un moment dat, unul dintre concurenți a făcut o greșeală ce s-ar fi putut transforma în ceva periculos. Este vorba despre Ahmad Daas din echipa lui Florin Dumitrescu. Când a vrut să umble la oala sub presiune, lucrurile au părut că scapă de sub control.

„Stai, stai! O să murim”, a zis Florin Dumitrescu lui Ahmad Daas, în încercarea de-a preveni o tragedie.

„A explodat efectiv, a explodat capacul și a sărit în aer! Oprește focul!”, a mai spus juratul de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Gina Pistol a anunțat o probă de gătit neașteptată. Cine face degustarea... Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din farfuria lui Cătălin Scărl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x