Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe a supărat-o pe Lina Chirilă și cele două s-au certat

Brigitta Gheorghe a reușit s-o enerveze pe Lina Chirilă în ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

colaj foto cu lina chirila si brigitta gheorghe Galerie
Între cele două concurente din echipa lui Scărlătescu au existat tensiuni, în ediția 24 de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, în timpul probei de duel, camerele de filmat au surprins discuțiile aprinse dintre Brigitta Gheorghe și Lina Chirilă. Se pare că tânăra a reușit s-o supere destul de tare pe bucătăreasa cu experiență a lui Cătălin Scărlătescu.

Brigitta Gheorghe a supărat-o pe Lina Chirilă și cele două s-au certat în ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Prima probă din această ediție a provocat echipele să pregătească trei rețete savuroase de tocănițe. Sorin Bontea s-a bazat pe carnea de iepure, lui Florin Dumitrescu i s-a impus să utilizeze carnea de mistreț, în timp ce Cătălin Scărlătescu a fost nevoit să facă o tocăniță cu mușchi de vită. La final, invitații au degustat preparatele și au votat. Damian Drăghici și artiștii din trupa sa au decis că cea mai bună farfurie a fost cea pregătită de echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu, ce a avut la bază carnea de mistreț.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Pe cine a pierdut Cătălin Scărlătescu

În consecință, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au trimis concurenții la duel. De data aceasta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat faptul că dueliștii au misiunea de-a pregăti rețete folosind drept ingredient obligatoriu orice tip de ciupercă. Totuși, pe cât de simplă a parut inițial această misiune, după doar câteva minute a ieșit la iveală faptul că mai toți concurenții s-au confruntat cu probleme fie la alegerea rețetelor, fie în timpul procesului de gătire. De frica eliminării, toată lumea a încercat să dea tot ce poate mai bun și emoțiile au atins cote uriașe.

La un moment dat, în timp ce toată lumea alerga și se agita pentru a profita cât mai mult de cele 60 de minute avute la dispoziție, Brigitta Gheorghe a reușit s-o enerveze pe Lina Chirilă. Deși fac parte amândouă din aceeași echipă, acest lucru nu le-a oprit să se certe și să își arunce cuvinte dure.

Lina i-a cerut tinerei niște unt și, deși inițial aceasta a spus că se poate servi liniștită, ulterior a revenit asupra deciziei.

„Avem voie să împărțim unt? Mai bine nu! Eu v-aș da, dar…”, a zis blondina, ezitând.

„Brigitta a înțeles că nu trebuie să vorbim între noi și nici să ne ajutăm”, s-a enervat doamna Lina, care apoi a fost filmată în cămară când aruncă vorbe grele la adresa colegei sale de echipă.

„Nu i-am mai cerut nicio părere, ci i-am dat înainte pe contul meu”, a zis Lina, cerându-o apoi niște unt lui Adrian.

„Eu nu vreau să avem probleme, nici eu și nici dumneavoastră”, i-a răspuns Brigitta.

„Nu am vrut să creez un precedent. O dată dai unt, o dată dai un cățel de usturoi. Dacă tu cureți un usturoi sau o ceapă sau iei o ceapă tocată de acolo și-ți arunci acolo atunci deja ai contribuit la farfuria finală. Și nu am vrut să ajung aici”, a spus ulterior Brigitta în testimonial, în edițai 24 a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Cine a câștigat proba de gătit. Ce verdict a adus banda la al patrulea battle... Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Ce au gătit concurenții la duel. Ce au găsit chefii în farfurii, în cel de-al patrul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x