Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Ce au gătit concurenții la duel. Ce au găsit chefii în farfurii, în cel de-al patrulea battle

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de concurenții intrați la duel în ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. 

colaj foto cu chefii la degustare, în ediția 24 a emisiunii chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost uimiți de ceea ce au descoperit în farfurii, la degustare | Antena 1

În ediția 24 a show-ului Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1, concurenții din echipa de aur alb și echipa de aur galben au intrat la duel, după ce au pierdut proba de gătit tocănițe. Timp de șaizeci de minute, concurenții au avut misiunea de-a găti rețete pe bază de ciuperci, apoi chefii au făcut degustarea. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit ce au putut concurenții să gătească.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost uimiți de ceea ce au gătit concurenții în proba de duel din ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Prima probă de gătit a serii i-a provocat pe chefi să se întreacă în tocănițe. Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a pus pe toți pe jar cu o ghicitoare inedită despre proba de gătit. Fiindcă s-a decis că el a câștigat, Sorin Bontea a ales cu ce ingrediente a gătit fiecare echipă. Pentru concurenții săi a ales carnea de iepure, lui Florin Dumitrescu i-a dat carnea de mistreț și Cătălin Scărlătescu s-a ales cu mușchiul de vită. Degustarea a fost făcută de celebrul Damian Drăghici și de către artiștii din trupa sa. La final, aceștia au decis că cea mai bună farfurie a fost cea cu carne de mistreț, a lui Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Pe cine a pierdut Cătălin Scărlătescu

Intrate la duel, echipele conduse de Sorin Bontea și de Cătălin Scărlătescu au primit misiunea de-a găti rețete având ciuperca drept ingredient vedetă. Timp de șaizeci de minute, fiecare concurent a pregătit rețeta despre care a crezut că îl va salva de la eliminare, în ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10.

Când farfuriile au fost gata, acestea au fost așezate pe bandă și trimise la degustare. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile rând pe rând și au analizat atent preparatele, atât din punct de vedere al gustului, cât și din punct de vedere al aspectului, al savorii, al texturii și nu numai. Totuși, un detaliu ce i-a frapat încă de la început a fost faptul că mulți dintre concurenți au părut că nu au înțeles exact cerința acestei probe de duel, în care ciuperca trebuia să fie vedeta în farfurie.

„Nu e cine știe ce, e sărăcăcie maximă!”, a zis Cătălin Scărlătescu despre farfuria doamnei Lina Chirilă.

„Ciupercile…câteva pe acolo. Am zis hopa, poate n-au înțeles proba! Or fi ai mei, n-or fi ai mei?!”, a zis Sorin Bontea la testimoniale.

Au fost și farfurii care au impresionat în mod plăcut, precum cea pregătită de Titus. Și preparatul făcut de Brigitta a lăsat o impresie bună. O rețetă cu adevărat specială a fost cea pregătită de cuțitul de aur al lui Scărlătescu, Adrian Stroe.

Totuși, la finalul degustării preparatelor pentru duel, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au concluzionat faptul că farfuriile au fost slabe.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe a supărat-o pe Lina Chirilă și cele două s-au certat... Chefi la cuțite, 25 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Sorin Bontea l-a pierdut pe Sorin Ilieș, cuțitul de au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x