Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 septembrie 2023. Chef Florin Dumitrescu, supărat în a doua etapă de bootcamp. Ce s-a întâmplat cu o concurentă

În ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, presiunea a atins cote maxime. Concurenții care luptă pentru a primi o tunică au dat tot ce au avut mai bun, dar nu au lipsit momentele limită din bucătărie.

chefi florin dumitrescu chefi la cutite sezonul 12 Galerie
În ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, presiunea a atins cote maxime. Concurenții care luptă pentru a primi o tunică au dat tot ce au avut mai bun, dar nu au lipsit momentele limită din bucătărie. | Antena 1

Irina Fodor a anunțat cea de-a două probă din bootcamp. Cei 46 de concurenți rămași în competițite au misiunea de a pregăti cele mai bune paste care să le asigure un loc în etapa următoare. Miza unui loc într-una dintre echipele chefilor atârnă greu pe umerii concurenților de la Chefi la cuțite sezonul 12, iar presiunea începe să își facă simțită prezența în bucătărie.

Ce l-a deranjat pe chef Florin Dumitrescu la concurenți în a doua etapă de bootcamp, la Chefi la cuțite, sezonul 12 ediția 15 din 25 septembrie 2023

În ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, Irina Fodor a dat startul celei de-a doua probe din bootcamp. Concurenții au avut la dispoziție 60 de minute în care să găteasc o porție de paste delicioase, care să îi propulseze direct într-una dintre echipe.

Cu toate acestea, chef Florin Dumitrescu a observat încă de la începutul probei un detaliu care l-a deranjat și care cântărește mult atunci când aceștia își aleg concurenții. Deși sunt într-o competiție, spiritul de echipă a fost întotdeauna considerat un atuu de către chefi.

„Dar de ce nu colaborează la oală, nu înteleg. Uite, stau la coadă la apă”, a spus juratul.

„Nici eu, fiecare și-a pus cratița lui, pentru pastele lui”, a remarcat și chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Ana-Maria Sandu și-a dedicat copilăria altor copii cu dizabilități și a impresionat chefii

Din perspectiva concurenților, însă, lucrurile s-au văzut altfel. Aceștia au remarcat că spre deosebire de prima etapă din bootcamp-ul Chefi la cuțite, sezonul 12, nu a mai fost „așa îmbulzeală. Lumea a fost mai liniștită, mai temperată”.

Dacă în timpul gătitului, concurenții au fost concentrați să le ofere celor trei chefi cea mai bună porție de paste pe care au gustat-o vreodată, la degustare, tensiunea a atins cote maxime.

„Mă aștept la o luptă destul de grea pentru că am rămas cei mai buni”, a spus Diana Nedescu.

„Proba asta, din punctul meu de vedere, e una dintre cele mai grele. Nu e ca o carne, aici sunt pur si simplu paste și e super important”, a adăugat și Mathew Eloi.

Jurizarea a fost din nou „inamicul” concurenților, iar chefii le-au dat emoții concurenților, în ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023. Pentru Andra Iordache s-a lăsat și cu lacrimi atunci când porția ei de paste nu a ieșit cum își dorea.

Tânăra a pregătit o porție de paste al forno, dar chefii au taxat-o pentru că lipsea sosul. „S-au spulberat toate gândurile, toate visele. Tot ce m-am gândit până în momentul acela că aș fi putut să fac mai departe în echipe și am zis: „Gata! E clar. O pastă mă scoate din concurs”, a spus printre lacrimi concurenta Chefi la cuțite, sezonul 12.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2023. Raluca, soția lui Florin Dragomir din sezonul 10, l-a „enervat” pe chef Dumitrescu. Ce a zis

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 25 septembrie 2023. Chefii au tras la sorți culorile echipelor din sezonul 12. Cum vor arăta tunicile... Chefi la cuțite, 25 septembrie 2023. Chefii, surprinși de forma inedită a unui preparat. Ce au găsit în farfuria concure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x