Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Sorin Bontea a pierdut-o pe Arminia Grad

Un concurent a fost eliminat în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Astfel, Sorin Bontea a pierdut un bucătar din echipa sa de aur alb.

colaj foto cu gina pistol, chefii si concurentii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Gina Pistol a anunțat ce concurent a fost eliminat în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întrecut într-un duel în care lactatele au fost ingredientul de bază. La finalul confruntării, când Gina Pistol a anunțat notele, s-a aflat ce concurent a fost eliminat în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Ce concurent a fost eliminat în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată în data de 26 octombrie 2022

Ediția de miercuri, 26 octombrie 2022, a adus numeroase provocări pentru concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 10. Prima probă de gătit a adus un val puternic de emoții, căci Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ce amulete ascundea bomba lui. Totul a culminat cu amuleta folosită de Sorin Bontea, prin care rivalilor li s-a impus să gătească folosind o singură mână în primele 30 de minute de ale probei.

Citește și: Mesajul transmis de Sorin Ilieș, la scurt timp de la eliminarea de la Chefi la cuțite. „Nu e un secret”

Tensiunile au atins cote maxime și au existat inclusiv situații în care au ieșit scântei fie între chefi, fie între concurenți. Miza? Evitarea duelului, cel care decide ce concurent a fost eliminat. Cei care au făcut degustarea au fost concurenții de la Chefi fără limite și, după ce au analizat totul cu multă atenție, au decis că cea mai bună farfurie a fost cea cu homar, pregătită de Cătălin Scărlătescu și echipa sa de aur galben.

Astfel, echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la duelul ce a adus o temă destul de ofertantă: lactatele! Pentru unii concurenți s-a dovedit a fi o temă ușoară, în timp ce pentru alții s-a lăsat cu destul de multe bătăi de cap. La finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, chefii au degustat preparatele și au acordat notele ce au decis ce concurent a fost eliminat în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată în data de 26 octombrie 2022.

Când degustarea s-a încheiat, chefii și concurenții s-au întâlnit în platoul Chefi la cuțite. Acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu a anunțat că are de gând să folosească amuleta de „ajutor” prin care poate aduce concurenți din bootcamp ca să completeze echipele.

Gina Pistol a anunțat rând pe rând notele și tensiunile au atins cote maxime.

„Ați fost aplaudați și eu sunt cea cu veștile proaste. Chiar dacă ați gătit bine, cineva tot va trebui să plece acasă”, a anunțat aceasta.

Farfuria cu cel mai mare punctaj a obținut-o Andrei Mihalcea, spre marea surpriză a tuturor. Tot 15 puncte au obținut și Gabriel Drăgușanu și Carmen Cojocar. Apoi, rând pe rând, și alți concurenți au intrat în bucătărie. Totuși, tensiunile au atins cote mari atunci când au început să rămână tot mai puțini concurenți în platou și chefii au înțeles că Oxy sau Arminia riscă eliminarea. Apoi, Gina Pistol a anunțat ce concurent a fost eliminat în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată în data de 26 octombrie 2022. Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când s-a aflat că Oxy a obținut 13 puncte și deci, Arminia a luat 7 puncte și este eliminată. Astfel, Sorin Bontea a primit o altă lovitură grea, pierzând o concurentă în care el avea multă încredere.

Întorși în platou, cei doi s-au întâlnit iar cu colegii de echipă și au urmat lacrimi de supărare și dezamăgire.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut degustarea. Ce au zi... Ce mesaj a transmis Arminia Grad, după eliminarea din competiția Chefi la cuțite. Colegii de echipă au reacționat imedia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x