Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Arminia Grad, după eliminarea din competiția Chefi la cuțite. Colegii de echipă au reacționat imediat

La scurt timp de la eliminarea din competiția sezonului 10 Chefi la cuțite, Arminia Grad a transmis un mesaj emoționant pe contul de Instagram. Colegii săi de echipă nu s-au putut abține și au reacționat imediat la postare.

Colaj cu Arminia Grad la Chefi la cuțite Galerie
La scurt timp de la eliminarea din competiția sezonului 10 Chefi la cuțite, Arminia Grad a transmis un mesaj emoționant pe contul de Instagram | Antena 1

În ediția de miercuri din Chefi la cuțite, de pe data de 26 octombrie 2022, chef Sorin Bontea a pierdut încă un membru al echipei. Arminia Grad a fost eliminată din competiția show-ului culinar, după ce a obținut cel mai mic punctaj la duel.

Concurenta a rămas în platoul emisiunii alături de Oxy, iar emoțiile s-au simțit la cote maxime. Roxana Crudu (Oxy) a izbucnit în lacrimi atunci când Gina Pistol i-a spus că poate reveni în bucătărie deoarece farfuria sa a luat 13 puncte.

Arminia Grad i-a dezvăluit lui chef Sorin Bontea că se aștepta să plece acasă. Aceasta a părăsit show-ul culinar cu părere de rău, dar mândră că a ajuns până în această etapă a sezonului 10 Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cine a câștigat proba de gătit. Ce verdict a adus banda la al cincilea battle

Concurenta a evoluat pe parcursul show-ului, impresionându-i pe jurați cu preparatele sale spectaculoase și pasiunea pentru gătit.

Arminia Grad, mesajul care i-a făcut pe colegii săi de echipă să reacționeze imediat

La scurt timp de la eliminarea sa din competiția Chefi la cuțite, Arminia Grad a ținut neapărat să transmită un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Concurenta a vorbit în câteva rânduri despre experiența pe care a trăit-o pe platoul de filmare al show-ului culinar.

De asemenea, aceasta și-a dorit să mulțumească colegilor săi și lui chef Sorin Bontea pentru tot ce a trăit alături de ei.

„A fost o experiența minunată și recomand tuturor! Parcursul meu se termină aici în emisiune, dar nu și în viața de zi cu zi. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și în cei în care nu au dat doi bani. Mulțumesc din suflet @chef.sorinbontea.official pentru ocazia acordată și încrederea, mulțumesc tuturor persoanelor care lucrează în spatele camerelor de filmat, producției și soțului meu care m-a susținut până în ultimul moment.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Titus Antonescu. Ce au surprins camerele

Mulțumesc colegilor mei @gigi.nicolae1 @carmencojocar @dragusanugabriel @mihalcea_andrei @chef.paco.22. A fost o experiență explozivă!”, a scris Arminia Grad la postarea sa, vizibil emoționată și mândră că a trăit experiența Chefi la cuțite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Arminia Grad și-a emoționat prietenii virtuali cu postarea sa. De asemenea, colegii de echipă au reacționat imediat la mesajul concurentei.

„Noi Arminia te iubim, femeie ca tine nu găsim! Odată la argintii, acolo rămâi pe viață ❤️”, i-a comentat Andrei Mihalcea.

Și Carmen i-a lăsat un mesaj Arminiei la postarea de pe Instagram.

„Te iubim tare, Arminia”, i-a scris și Titus Antonescu, concurent al echipei lui chef Cătălin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Sorin Bontea a pierdut-o pe Arminia Grad... Cătălin Scărlătescu a spart bomba cu 5 amulete și a anunțat că aduce 4 concurenți din bootcamp. Show-ul a fost lider de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x