Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 11. Ce s-a întâmplat în platoul emisiunii după anunțarea verdictului

Salvo Lo Castro a desemnat câștigătorul amuletei cu numărul 11 în ediția de luni, 26 septembrie 2022, din sezonul 10 Chefi la cuțite. Hai să vezi cine se va bucura de miza uriașă pe care a pus-o în joc Gina Pistol, dar și ce a urmat în platoul emisiunii după anunțarea verdictului.

Colaj cu Gina Pistol, Salvo Lo Castro și cei trei jurați Chefi la cuțite în platoul emisiunii Galerie
Salvo Lo Castro a desemnat câștigătorul amuletei cu numărul 11 în ediția de luni, 26 septembrie 2022, din sezonul 10 Chefi la cuțite | Antena 1

Amuleta cu numărul 11 din sezonul 10 Chefi la cuțite a reprezentat o adevărat provocare pentru chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea. Chefii și-au dat toată silința ca preparatele lor să fie pe gustul juratului special al concursului.

Deși au întâmpinat unele dificultăți la bancul de lucru, jurații nu au renunțat la gândul de a câștiga miza uriașă pusă la bătaie de Gina Pistol la jocul de amuletă. Mai mult decât atât, aceștia au încercat chiar să se ajute între ei la preparatele italienești pe care le-au avut de pregătit.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Gabriel Ovidiu Mînjescu a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Prin ce a trecut

Salvo Lo Castro este cel care a degustat mâncarea gătită de chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Acesta a fost atent la fiecare detaliu din farfuriile juraților Chefi la cuțite, dar și la gustul preparatelor.

Chef Florin Dumitrescu a câștigat amuleta 11 din sezonul 10 Chefi la cuțite

Jurații au așteptat „cu sufletul la gura” verdictul final al lui Salvo Lo Castro. Acesta le-a dezvăluit celor trei chefi că i-a fost foarte greu să ia o decizie finală în ceea ce privește preparatul care i-a plăcut cel mai mult.

„E o amuletă foarte bună, cea mai dificilă amuletă de până acum, cea mai nasoală dacă nu o câștigi.”, a spus chef Sorin Bontea înainte de a afla câștigătorul jocului de amuletă cu numărul 11.

Salvo Lo Castro a luat decizia ca amuleta să meargă către preparatul în care a simțit cel mai mult Italia, acesta fiind realizat de chef Florin Dumitrescu. Juratul s-a bucurat extrem de mult la aflarea veștii.

Citește și: Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Brighitta Gheorghe (Brighi), artista care a cântat cu Snoop Dogg, a gătit ceva inedit

„Scărlătescule, îmi pare rău! Ești urmărit de ghinion”, a fost remarca lui chef Sorin Bontea.

Chef Cătălin Scărlătescu nu s-a putut abține să nu transmită un mesaj după victoria colegului său: „Dragii mei, ajutați-mă. La biserică cu voi, câte o lumânare pentru Scărlătescu, dau eu banii, promit. Hai să ne rugăm puțin, că nu se mai poate.”

Ce momente spectaculoase aduce sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Ce bonus aduce amuleta 11. Pentru cine au gătit jurații show-ului culinar... Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Viorel Dinu are o poveste de viață impresionantă: „Mi-am pierdut picioarele la 7 an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x