Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Gina Pistol, revenire neașteptată în sezonul 10 al show-ului. Ce s-a întâmplat cu Irina Fodor

Telespectatorii au avut parte de o surpriză de proporții uriașe în ediția 11 a sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 26 septembrie 2022. Gina Pistol a revenit în platoul show-ului culinar, după o perioadă în care nu a mai apărut pe micile ecrane ale publicului. Hai să vezi ce s-a întâmplat cu Irina Fodor.

Colaj cu Gina Pistol în două ipostaze diferite la Chefi la Cuțite Galerie
Telespectatorii au avut parte de o surpriză de proporții uriașe în ediția 11 a sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 26 septembrie 2022. | Antena 1

Ediția de luni, 26 septembrie 2022, a sezonului 10 Chefi la cuțite a venit cu o surpriză foarte frumoasă pentru telespectatori. Gina Pistol a revenit pe platourile de filmare, după o pauză în care a avut grijă de micuța ei.

Prezentatoarea TV i-a luat pe surprindere pe cei trei chefi ai show-ului culinar cu apariția sa impecabilă. Vedeta a îmbrăcat o cămașă portocalie și o fustă extrem de scurtă care i-au scos în evidență atuurile fizice.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Adrian Stroe a primit cuțitul de aur de la Chef Cătălin Scărlătescu. Ce a zis juratul

De altfel, se pare că Gina Pistol a reușit să revină la formele sale de invidiat, la un an de când și-a adus pe lume fiica.

Care este motivul pentru care Gina Pistol s-a întors mai devreme pe platourile de filmare. Ce a pățit Irina Fodor

Prezentatoarea TV s-a întors pe platourile de filmare mai devreme decât trebuia deoarece Irina Fodor a fost diagnosticată cu Covid-19. De asemenea, și Gina Pistol a fost infectată cu Coronavirus în primele zile de filmări ale sezonului 10 Chefi la Cuțite, motiv pentru care a fost absentă.

„S-a întors Gina în platou. Gina s-a îmbolnăvit și ea de Covid, ca orice român de pe teritoriul țării noastre. Ăsta este motivul pentru care Gina nu a venit din prima zi cu noi. Irina a căzut acum în patima Covid-ului”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu.

Gina Pistol nu a ezitat nici măcar o secundă să revină pe platoul de filmare, chiar dacă îi este foarte greu să se împartă între fiica ei și job.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, apariție de senzație! Ce reacții au urmat

„Știu că Ginei îi este acum mult mai greu să fie alături de noi atâtea ore pentru că un copil mic are nevoie de mama lui mai mult decât orice, iar Ginei îi este foarte greu să se împartă între Chefi la cuțite și Josephine. Necazul ăsta care a căzut pe Irina în momentul de față a adus-o pe Gina la platou mai devreme decât ar fi trebuit.”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Ce momente spectaculoase aduce sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Gina Pistol revine alături de jurați, iar un concurent îi șochează pe Chefi cu alimentația sa neconvențională... Chefi la cuțite, 26 septembrie 2022. Trufaș Gheorghe Silviu este șoferul care i-a lăsat mască pe chefi. Ce mărturisiri a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x