Căutare Live

Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Adrian Stroe a primit cuțitul de aur de la Chef Cătălin Scărlătescu. Ce a zis juratul

Adrian Stroe a reușit să îi impresioneze pe jurații emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10. Cătălin Scărlătescu i-a oferit cuțitul de aur, spre marea surpriză a tuturor.

Adrian Stroe a reușit să facă senzație cu desertul său în ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10

Antena 1

În ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 am putut să îl cunoaștem pe Adrian Stroe din Râmnicu Vâlcea. De meserie bucătar, acesta a reușit să facă senzație cu preparatul său și chiar l-a convins pe Cătălin Scărlătescu să îi dea cuțitul de aur.

Adrian Stroe a primit cuțitul de aur de la Chef Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite sezonul 10, ediția din 21 septembrie 2022

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, concurentul a ales să pregătească o inedită rețetă de mousse de ciocolată cu chipsuri de hippen. În timpul gătitului, Adrian Stroe a dezvăluit faptul că este chef bucătar și că în prezenr, din cauza unor probleme pe care le-a facut soția lui, deține custoria celor doi copii. Bucătăria a fost și este una dintre marile sale pasiuni și ceea ce îl motivează, pe lângă copii.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

„Am început să lucrez în bucătărie la frageda vârstă de 18 ani. Am început de la un post de jos. În Italia am plecat ca să învăț să fac paste. Acolo am stat 4 ani de zile, doar că nu puteam să mă plafonez, nu suportam asta. Dacă ceva mi se părea mai wow, plecam. Am primit o ofertă în Germania. Mi s-a părut greu la început pentru că în mare parte se vorbea germană, doar patronul era italian. Am avut noroc că, după o perioadă, mi s-a dat mână liberă și mi-am format eu echipa. Mi-am adus din Vâlcea echipa mea, bucătari, ajutori, tot. Bucătăria, pentru mine, pot să spun la ora actuală că este aproape tot, după copii. Mă liniștește. Am momente când gătesc noaptea, anunț, mi se deschide iar bucătăria și stau singur până la 4-5 dimineața unde încerc noi preparate sau încerc să le îmbunătățesc pe cele pe care deja le avem la restaurantul unde lucrez. Nu m-aș vedea să fac altceva”, a zis Adrian Stroe.

Ajuns în fața celor trei jurați, concurentul a oferit mai multe detalii despre el, trecutul său și pasiunea lui pentru gătit.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

„Mama copiilor a făcut multe împrumuturi, sute de milioane, pe care nu le mai dădea înapoi. Eu eram la serviciu, nu știam nimic. Nu am știut niciodată ce a făcut cu banii și ăsta a fost și motivul divorțului. Nu puteam să muncesc la infinit să acopăr niște datorii. Am preferat să îi iau și suntem bine acum. Îi las cu bona și eu mă duc la serviciu, apoi mă duc și îi iau”, a dezvăluit concurentul, spre marea surpriză a juraților, care apoi au dorit să afle mai multe detalii despre preparatul său.

Apoi a venit momentul adevărului. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut mici observații și au ridicat cloșurile, dezvăluind astfel faptul că au oferit trei cuțite. Totuși, chiar când se pregătea să plece din platou, Scărlătescu a decis să îi ofere cuțitul de aur din sezonul 10 Chefi la cuțite!

„Serios?! Nu cred, mamă”, a zis Adrian Stroe, atunci când a văzut ce se întâmplă.

„Eu zic să te grăbești! Bine ai venit! Mie mi-a plcăut foarte mult ce ai făcuit aici. Eu nu am dat niciodată așa repede cuțitul de aur, niciodată pentru un desert”, i-a suferat Scărlătescu.

„Bravo, omule! Ne vedem în battle-uri!”, a zis Florin Dumitrescu la final.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Clarvăzătoarea Sunita și fiicele sale, Lovența și Shakira, au gătit pentru chefi. C... Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, apariție de senzație! Ce reacții au ...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x