Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Ce echipă a câștigat primul battle și cine a intrat la duel. Verdictul clar adus de bandă

În ediția 16 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 26 septembrie 2023, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit rețete bazându-se pe ingrediente aproape imposinil de combinat. La final, colegii de la Observator au făcut degustarea și au votat, iar banda a adus primul verdict din sezonul 12.

colaj foto cu echipele de la chefi la cutite si banda Galerie
Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Ce echipă a câștigat primul battle. | Chefi la cuțite

În această ediție a emisiunii Chefi la cuțite, Irina Fodor i-a adus la masa degustării pe colegii de la Observator. Aceștia au degustat preparatele care au combinații inedite și, la final, au ales ce farfurie le-a plăcut cel mai mult dintre toate.

Banda a adus un verdict neașteptat pentru toți concurenții, la finalul primului battle de la Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Florin Dumitrescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica magenta

Ce echipă a câștigat proba și cine a intrat la duel, la Chefi la cuțite, în ediția 16 din 26 septembrie 2023

Primul battle din sezonul 12 Chefi la cuțite a adus o probă cât se poate de surprinzătoare pentru cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Irina Fodor i-a provocat pe chefi și pe concurenți să gătească cu preparate aproape imposibil de combinat. Pe masă au fost de la jeleuri, la burtă fiară, litchii, tapioca, arpagic murat, stafide, brânză și nu numai.

Când cronometrul a pornit, concurenții s-au năpustit asupra ingredientelor diferite din cămară și s-au apucat imediat de treabă, în dorința de-a pregăti rețete cât mai savuroase. Cei care au fost aleși să facă degustarea în primul battle au fosts urpinși să afle ce mănâncă, de fapt: "Asta e burtă? Puteam să jur că este calamar!".

Când colegii de la Observator au terminat degustarea, chefii s-au dus la echipele lor și au așteptat cu sufletul la gură verdictul adus de bandă, în ediția 16 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1. Prima farfurie a fost pentru echipa turcoaz, urmată apoi de o farfurie pentru echipa portocalie. Emoțiile au crescut din ce în ce mai mult, până verdictul a fost clar: echipa magenta, condusă de chef Florin Dumitrescu a câștigat!

La duel intră echipa lui chef Cătălin Scărlătescu cu echipa lui chef Sorin Bontea.

Rămâi pe a1.ro pentru a vedea cele mai importante momente din prima bătălie a echipelor la Chefi la cuțite, sezonul 12.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Sorin Bontea și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica portocalie

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Citește și: Chefi la cuțite, sezonul 12. Chef Cătălin Scărlătescu și-a format echipa. Cine sunt concurenții care au primit tunica turcoaz

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Cătălin Scărlătescu a explodat la gătit! A oprit totul și a făcut ședintă de echipă... Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, la un pas să clacheze la duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x