Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Dan Cruceru a fost pus de chefi să ia o decizie importantă. Ce a dezvăluit

Dan Cruceru și-a făcut curaj și a decis să îi impresioneze pe chefi cu rețeta pregătită de el. Totuși, acesta a fost pus într-o situație neașteptată atunci când a trebuit să ia o decizie importantă.

Dan Cruceru a pregătit chefilor o rețetă ce i-a surprins pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Antena 1

În sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite am putut să îl vedem printre concurenți și pe Dan Cruceru, cunoscut om de televiziune, inițiatorul unui proiect dedicat părinților. Acesta a trecut printr-o situație neașteptată atunci când a fost pus să ia o decizie de moment.

Dan Cruceru a fost pus să ia o decizie de moment în prima ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite. Cu ce se ocupă acesta în prezent

Acesta a ales să pregătească o rețetă de piept de pui umplut cu ciuperci și spanac pe pat de ratatouille de legume. Chiar dacă poate a avut ceva emoții, acesta s-a străduit să gătească totul cât mai bine, apoi a așezat farfuriile pe bandă și a așteptat jurizarea.

Este important să reamintim faptul că, la jurizarea anterioară, Cătălin Scărlătescu a câștigat un pariu, astfel încât Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost nevoiți să mănânce cel puțin jumătate de porție. Apoi, fiecare a votat și în platou și-a făcut apariția Dan Cruceru, cunoscutul om de televiziune.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Cine a câștigat prima amuletă. Ce a spus Speak despre farfuriile degustate

Acesta a fost însă momentul în care Florin Dumitrescu i-a făcut o propunere: fie alege cuțitul argintiu oferit invitaților speciali, fie riscă și poate primi șansa de-a merge mai departe în competiție. Practic, concurentul a fost pus în situația de-a lua o decizie pe moment, extrem de importantă. A ales să riște și iată că intuiția sa nu a dat greș, căci a primit două cuțite, fix de la cei care s-au „chinuit” să mănânce cât mai mult din preparatul său, adică Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

„Acuma ești pus în fața situației de-a alege: fie rămâi Dan Cruceru invitatul și prietenul nostru, fie ai opțiunea să ajungi concurent”, a zis Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Natasha Corneva a venit alături de sora ei. Ce mai face și cum arată acum Vika Jigulina

Fără să mai stea pe gânduri, tocmai fiindcă îi plan provocările, acesta a ales cuțitul negru și deci, a acceptat să devină astfel concurent la Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 ca să vezi ce a urmat, cu ce se ocupă în prezent Dan Cruceru și ce mărturisiri a făcut acesta.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Matthew Ehsanmehr este iranianul care l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să câștige un pa... Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Gina Pistol a făcut un anunț neașteptat despre amuletă. Care sunt noile reguli...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x