Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Natasha Corneva a venit alături de sora ei. Ce mai face și cum arată acum Vika Jigulina

În prima ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite am putut s-o cunoaștem pe Natasha Corneva. Aceasta nu a venit singură, ci împreună cu sora ei, celebra Vika Jigulina.

În prima ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite am putut s-o cunoaștem pe Natasha Corneva

Antena 1

Una dintre concurentele care au vrut să-i impresioneze pe jurați în prima ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 a fost Natasha Corneva, un arhitect din Ucraina, care a dezvăluit că sora ei este nimeni alta decât celebra Vika Jigulina.

Natasha Corneva a venit cu sora ei, celebra Vika Jigulina, la emisiunea Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

În vârstă de 42 de ani, concurenta spune că a decis să vină la emisiune pentru a face cunoscută drama ce se petrece în Ucraina, dar și un preparat specific.

„Ei au lucrat în prima zi când s-a întâmplat. Prima frază a ei a fost: A început războiul! A căzut o bombă în fața casei”, a zis Vika Jigulina, pe care fanii au avut astfel ocazia s-o revadă.

Fără să mai stea pe gânduri, Natasha Corneva și-a făcut bagajele și a venit în România pentru șansa de-a duce o viață normală.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Matthew Ehsanmehr este iranianul care l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să câștige un pariu

„Am venit cu 3 valize, cu 2 căței, cu mama și cu fiica. Am luat totul de la 0. A fost o experiență foarte bună, o deschidere. Peste tot e ca la noi”, a zis ea, emoționată.

A povestit totul în timp ce e pregătit o rețetă de mâncare moldovenească. Atunci când totul a fost gata, farfuriile au fost trimise la degustare și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să ghicească cine ar fi putut găti o astfel de rețetă.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Cine a câștigat prima amuletă. Ce a spus Speak despre farfuriile degustate

Natasha Corneva a povestit că și-a găsit rapid de muncă în România cu meseria sa de arhitect și că fiica ei a început să meargă la școală în București. Totuși, chiar dacă au fost impresionați de povestea ei de viață, doar mâncarea este cea care contează la degustare și jurizare.

La final, concurenta a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Justin Boar din Hawaii i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce i-au cerut aceșt... Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Maria Barbu i-a emoționat pe mulți cu povestea ei de viață. Gina Pistol, cuprinsă de la...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x