Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Alexandru Irimia a fost primul concurent jurizat de patru chefi

În prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”,

Alexandru Irimia la chefi la cuțite Galerie
chefii au ales să se încreadă în talentul și în potențialul lui Alexandru Irimia, așa că i-au dat cuțitele pentru a merge mai departe | Antena 1

Pentru prima oară în istoria emisiunii „Chefi la cuțite”, un concurent este jurizat de patru chef! Banda a mers și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Orlando Zaharia au descoperit sub cloșuri o rețetă inedită de tentacule de caracatiță cu salată.

După ce au degustat și au analizat atent preparatul, cei patru bucătari au dorit să afle cine este concurentul care a pregătit un asemenea preparat.

Alexandra Irimia i-a uimit pe jurați în prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Are niște combinații de gust pe care nu știu de unde aș putea să le iau”, a dezvăluit Florin Dumitrescu despre farfuria tânărului.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Luminița Marcu a făcut un grătar pe cinste și i-a uimit pe chefi cu o dezvăluire neașteptată

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Alexandru Irimia, în vârstă de 26 de ani, de meserie bucătar. Prietenul lui, venit să îl susțină, a zis că fără cuțitul de aur nici nu îl ia înapoi acasă, fiindcă va dezamăgi orașul natal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă a avut greșeli, în ciuda experienței sale de invidiat, chefii au ales să se încreadă în talentul și în potențialul lui Alexandru Irimia, așa că i-au dat cuțitele pentru a merge mai departe în competiția „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Thalida Trofin, declarație de iubire pentru Cătălin Scărlătescu! Ce i-a zis

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:0, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Chef Orlando Zaharia a decis cine a câștigat prima amuletă... Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Andreea Climatiano i-a lăsat fără cuvinte pe chefi! Povestea tinerei e demnă de un f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x