Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Luminița Marcu a făcut un grătar pe cinste și i-a uimit pe chefi cu o dezvăluire neașteptată

Luminița Marcu are 49 de ani, este din Buzău și este prima concurentă din prima ediție a sezonului 9 „Chefi la cuțite”.

Cu sufletul la gură, Luminița Marcu a așteptat degustarea făcută de cei trei chefi.

Antena 1

Extrem de emoționată, doamna a ales să pregătească o delicioasă tocăniță de ghebe cu mămpligă și frigărui de oaie, făcute la grătar, chiar în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Concurenta a dezvăluit că este extrem de pasionată de bucătărie și că una dintre marile sale bucurii este aceea de-a primi laude și complimente, datorită mâncărilor pregătite.

Luminița Marcu a pregătit chefilor o rețetă specială de frigărui, în prima ediție din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Abia acum, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, și-a făcut curajul să participe pentru a demonstra chefilor că se pricepe la gătit.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Laurențiu Ardeleanu, de la infractor la bucătăr talentat! Tânărul a povestit detalii uluitoare

O mară fană a emisiunii, aceasta a simțit că trebuie neapărat să încerce și ea trăirile prin care trec, în general, mai toți concurenții.

„De obicei când spui cuvântul grataragiu sau șofer te gândești la un bărbat, dar de unde! Eu sunt! Îmi place, am venit dorindu-mi din tot sufletul să simt și eu emoțiile pe care le-am văzut la alți concurenți. Sunt curioasă ce vor spune domnii chefi despre preparatul meu și totodată mi-ar face plăcere să merg mai departe, să simt adrenalina concursului”, a dezvăluit Luminița Marcu, în timp ce a pregătit niște delicioase frigărui, la un grătar special, de unică folosință.

Emoțiile au fost mari, căci nu e deloc treabă simplă să pregătești frigărui de oaie în mai puțin de o oră! Totuși, experiența de gătit a doamnei și-a spus cuvântul și aceasta a reușit să pregătească o delicioasă tocăniță de ghebe în cube de mămăligă și frigărui de oaie, după o rețetă tradițională italienească, pe care concurenta a descoperit-o pe vremea când a lucrat în Italia.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Thalida Trofin, declarație de iubire pentru Cătălin Scărlătescu! Ce i-a zis

Când farfuria a fost gata, concurenta a așezat farfuriile sub cloșuri și a așteptat ca banda să le trimită către cei trei îndrăgiți jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși atunci când au descoperit delicioasele frigărui numite arrosticini. Au încercat jurații să își dea seama cine ar fi putut să pregătească un astfel de preparat.

Cu sufletul la gură, Luminița Marcu a așteptat degustarea făcută de cei trei chefi. Apoi, ușile s-au deschis și concurenta și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Laurențiu Ardeleanu, de la infractor la bucătăr talentat! Tânărul a povestit detalii uluitoare

Luminița Marcu a dezvăluit că trăiește de 27 de ani cu bărbatul pe care îl iubește și alături de care a construit o familie frumoasă. Cu lacrimi în ochi, concurenta a dezvăluit că a fost adoptată și părinții adoptivi i-au dat șansa de-a avea o copilărie frumoasă.

„Ei au fost trenul meu norocos, mi-au dat meserie, am făcut zece clase, am făcut cursuri de cofetar. L-am cunoscut pe Florin și a zis că nu trebuie să muncesc, el mi-a oferit tot. A zis că mă ține în probe 30 de ani și apoi o să ne căsătorim. Mai am trei ani, mi-ar plăcea să mă ceară, să fiu mireasa lui”, a dezvăluit doamna, spre marea surprindere a celor trei jurați.

A urmat apoi un dialog savuros între chefi și Luminița Marcu, care se recomandă ca fiind „prima femeie gratargiu din Buzău”.

Ce verdict i-au dat Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu? Urmărește clipul video de mai sus, din prima ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:0, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Gina Pistol a avut parte de o surpriză imensă, pregătită de Bontea, Scărlătescu și D... Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Prima amuletă a adus chefilor un bonus neașteptat: „E un sezon fierbinte”...
Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Ultimele știri
x