Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Bogdan Alexandrescu (Dexter) a dezvăluit cine a câștigat amuleta 13! Surpriza a fost mare

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut păarte de o temă dificilă, în lupta lor pentru amuleta 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. După degustare, Bogdan Alexandrescu (Dexter) a anunțat câștigătorul.

bogdan alexandrescu (dexter) a anunțat cine a câștigat amuleta 13 de la Chefi la cuțite Galerie
Bogdan Alexandrescu (Dexter) a degustat farfuriile și a anunțat cine primește amauleta 13 de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

Așa cum ne-a obișnuit deja, frumoasa Gina Pistol aduce în fircare ediție a îndrăgitului show culinar câteva o amuletă specială, menită să îi ajute pe jurați în cadrul bătăliilor pe echipe.

De data aceasta, bonusul îi permite deținătorului ca, în perioada de bootcamp, să aleagă și să trimită un concurent într-una dintre echipele rivale.

Bogdan Alexandrescu (Dexter) a anunțat cine a câștigat amuleta 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Ca să intre în lupta pentru amuleta 13, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost puși să facă un amestec cât mai reușit de fructe și legume. Misiunea nu a fost una simplă, dar miza uriașă i-a ambiționat din plin.

Timpul alocat gătitului a fost de doar șaizeci de minute, așa că fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a impresiona juratul acestei ediții.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Florin Dumitrescu a dat al doilea cuțit de aur. Cine e Ștefan Borleanu, tânărul care l-a uimit

De data aceasta, Sorin Bontea a pregătit o rețetă de samosa indian picant și aromat, Cătălin Scărlătescu a făcut un „altfel” de tartar de ton cu legume pai, în timp ce Florin Dumitrescu a mizat pe o rețetă de conopidă la grătar și cartofi prăjiți în untură de rață.

Florin Dumitrescu lipindu-si amuleta castigta

Florin Dumitrescu a castigat amuleta 13 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Bogdan Alexandrescu (Dexter) a fost mai mult decât încântat de faptul că are șansa să jurizeze preparatele celor trei. După ce a gustat și a analizat atent fiecare element fin cele trei farfurii, acesta a fost nevoit să decidă care a fost cea mai bună farfurie dintre toate.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Majda Aboulumosha a făcut senzație cu prăjitura sa! Ce poveste emoționantă de viață are

„Îmi place foarte mlt îndrăzneala acelei farfurii. Nu credeam inițial că o să meargă combinația, dar asta denotă măiestrie și echilibru în ceea ce privește gustul”, a mărturisit Dexter, care a ales să ofere amuleta 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” lui Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Majda Aboulumosha a făcut senzație cu prăjitura sa! Ce poveste emoționantă de viață are... Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Cătălin Potecaru a crezut că va lua cuțitul de aur de la jurați! Ce „ofertă” a primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x