Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Speak a pregătit stinky tofu pentru jurați! Ce reacție a avut Florin Dumitrescu când a gustat

Speak face ce face și iar pregătește câte o rețetă specială pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ce surrpiză au găsit jurații în farfurie, în ediția 13 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”?

speak,lângă cloșurile pregătite, în culisele chefi la cuțite Galerie
Speak a pregătit juraților o rețetă specială de stinky tofu | Antena 1

Speak savurează din plin rolul său de coprezentator al emisiunii „Chefi la cuțite”, lucru ce se vede mai ales în modul în care gustă din toate farfuriile, atunci când se plimbă prin culise.

Impresionat de cât de bine gătesc la probele pentru amulete Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, îndrăgitul cântăreț și-a făcut curaj și a pregătit o rețetă neobișnuită pentru colegii săi.

Speak a gătit stinky tofu pentru jurați, în ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Puțin emoționat și dornic să facă senzație, în ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Speak a trimis cloșurile la degustare.

„Eu puteam să vin cu o chestie drăgută. Vreau să le fac o surpriză, le-am pregătit niște stinky tofu. Eu mă foarte bucur că o să-i satisfac curiozitatea lui Florin Dumitrescu, el e fiert să guste stinky tofu, dar vreau să-i văd fața. Vreau să văd ce față o să facă atunci când o să simtă mirosul ăla de gunoi cu putregai mort cu...tot”, a dezvăluit Speak, extrem de mândru de planul său „malefic”.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Bogdan Alexandrescu (Dexter) a dezvăluit cine a câștigat amuleta 13! Surpriza a fost mare

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trăit o surpriză de zile mari. Primul care a avut curaj să guste a fost chiar cel mai tânăr dintre jurați, care a putut să-și satisfacă astfel curiozitatea pe care o avea încă de când l-a văzut pe colegul său, Sorin Bontea, la „Asia Express”.

speak in fata juratilor chefi la cutite

Speak a pregătit juraților „Chefi la cuțite” o surpriză pe cinste

În mod complet neașteptat, preparatul lui Speak nu a fost chiar atât de rău privit și jurații l-au încurajat chiar să guste.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Florin Dumitrescu a dat al doilea cuțit de aur. Cine e Ștefan Borleanu, tânărul care l-a uimit

„Băi, lasă-mă, că eu am rămas cu niște traume. Du-te de aici, cum să nu miroasă”, a dezvăluit Speak, dezamăgit că farsa sa nu a mers precum se așteptase inițial.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Armando Rădulescu de la „Mireasa” a făcut o dezvăluire neașteptată pentru jurați! Ce a ... Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Florin Dumitrescu a dat al doilea cuțit de aur. Cine e Ștefan Borleanu, tânărul care l-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x