Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele lui, au făcut show în bucătărie. Ce au pregătit pentru Scărlătescu

În ediția a doua din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite Jean Gavril și Dinu, fratele său, au făcut show în bucătărie. Cei doi foști concurenți de la America Express i-au pregătit lui Cătălin Scărlătescu o surpriză de proporții.

Colaj cu frații Gavril și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite Galerie
În ediția a doua din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite Jean Gavril și Dinu, fratele său, au făcut show în bucătărie | Antena 1

După aventura de la America Express, Jean Gavril și Dinu, fratele său, au decis să accepte și provocarea emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11. Cei doi au venit în a doua ediție a îndrăgitului show culinar de la Antena 1 cu gândul de a-i pregăti lui Cătălin Scărlătescu o rețetă care să-i trezească amintiri.

Jean Gavril și Dinu, fratele lui, au venit la Chefi la cuțite sezonul 11 ca să pregătească o surpriză pentru Cătălin Scărlătescu

Cei doi foști concurenți la America Express au decis să facă o supă de creveți pe care au descoperit atunci când se aflau lângă Marea Caraibilor.

„Suntem frații voștri preferați de la America Express. Nu am gătit niciodată împreună și nici separat. Stați fără nicio bază”, au zis ei, pregătindu-se pentru a găti rețeta aleasă.

„Eu personal nu gătesc nimic. Dimineața îmi pun un sandviș, atât”, a mărturisit Dinu.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Monica Pușcoiu l-a „păcălit” pe Florin Dumitrescu la degustare. Ce a descoperit la tartă

„Mi-au mâncat sufletul creveții ăstia și la America Express, dar și aici”, a zis Jean Gavril, care a explicat ce preparat are de gând să pregătească special pentru Cătălin Scărlătescu.

De data aceasta, cei doi frați și-au propus să nu se certe și să nu lase scânteile să-și facă apariția în bucătăria Chefi la cuțite, așa că au încercat, pe cât posibil, să facă o echipă bună împreună.

Frații au demonstrat la America Express faptul că nimic nu îi poate face să își piardă optimismul, așa că enegia lor a fost una debordantă și în ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Apoi, când farfuriile cu Tomyam cu creveți au fost gata, banda a mers și chefii s-au apucat să facă degustarea. În culise, Jean Gavril și Dinu au urmărit totul cu emoții uriașe, sperând că vor primi un verdict cât mai bun.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Sorin Bontea a avut o premoniție înaintea jocului de amuletă. Ce avantaj a pus în joc Gina Pistol

„E foarte interesantă”, a zis Florin Dumitrescu.

„Mi se pare ciudată”, a fost însă de părere Sorin Bontea.

Apoi, ușile s-au deschis și surpriza a fost mare atunci când în platou și-au făcut apariția frații Gavril, spre marea surpriză a tuturor.

„Copilașul meu ăla mic și frumos!”, a zis Scărlătescu despre Dinu.

Momentul a fost unul savuros, mai ales atunci când frații au povestit despre experiențele lor trăite la America Express. Surpriza a fost mare atunci când a venit verdictul: cei doi au primit două cuțite, dar cuțitele argintii dedicate prietenilor.

„Ai crescut foarte mult culinar, Jean”, a zis Florin Dumitrescu admirativ, la final.

Urmărește clipul video din ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, ca să savurezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Cine a câștigat amuleta. Mario Fresh a făcut anunțul ce i-a surprins pe chefi... Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Sandu Cocoșatu’ a făcut dezvăluiri ce au adus lacrimi în ochii chefilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x