Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Diane Inamahoro a fost eliminată din sezonul 11. Amalia Esa a fost „taxată” de Gina Pistol

Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a fost eliminată în ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023. Iată care este motivul pentru care Amalia Esa a fost „taxată” de Gina Pistol.

imagine cu gina pistol si chefii si poza cu concurentii de la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Un concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11, ediția 28 din data de 29 mai 2023 | Antena 1

Ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023 a adus o nouă eliminare pe micile ecrane ale telespectatorilor. Diane Inamahoro a fost nevoită să părăsească competiția show-ului culinar, după ce farfuria ei a obținut cel mai mic punctaj.

Proba individuală nu a fost deloc ușoară pentru concurenții intrați la duel. De data aceasta, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea și-au văzut unii membrii ai echipelor în pericol de eliminare.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Mario Zahariea a fost eliminat. Ce au găsit chefii în farfuria lui. Ce reacție a avut soția lui

La degustare, jurații au fost impresionați de unele preparate. De asemenea, din peisaj nu au lipsit nici farfuriile lipsite de creativitate sau gust, care au obținut note mai mici din partea chefilor.

Diane Inamahoro a fost eliminată în ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023. Ce s-a întâmplat cu Amalia Esa

Gina Pistol a venit cu o veste de zile mari pentru chef Sorin Bontea, înainte de eliminarea Dianei Inamahoro. Constantin Onțu din echipa lui a reușit să le „stingă lumina” cu un punctaj maxim în ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023.

Printre cei care au luat note bune de la jurați se numără George Popescu, Dumitru Paul Tudosescu și Nina Hariton, care au intrat în bucătărie cu 15 puncte. Adriana Stănescu, noua concurentă din echipa lui chef Sorin Bontea, și Ștefan Nistor, noul venit în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, au obținut 14 puncte.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Diane Inamahoro a leșinat în bucătărie. Medicii au intervenit imediat. Ce s-a întâmplat

Amalia Esa s-a salvat cu 11 puncte, deși a fost depunctată pentru faptele sale. Iulia Istrate, noua concurent din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, Matthew Ehsanmehr de la chef Sorin Bontea, George Borșaru și AnaMaria Ijac (Anica) au rămas în bucătărie cu 10 puncte.

Monica Pușcoiu a avut o farfurie doar de 7 puncte.

De asemenea, Gina Pistol a ținut neapărat să o „taxeze” pe Amalia Esa: „Nici nu mai știu câte puncte să îți scad. Am venit și v-am zis că vă descalific. Tot timpul sunteți filmați. Ești și ceasul pe ecran. Știm exact ce ai făcut, cum ai dansat pe lângă farfuria aia, cum ai mai pus ceva. Ai pus lămâie.”

„Îmi cer scuze”, a spus Amalia Esa.

Cel mai slab preparat a fost cel făcut de Diane Inamahoro, ce a luat din partea juraților doar 6 puncte. Astfel, concurenta lui chef Sorin Bontea a fost eliminată din ediția 28 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 29 mai 2023.

„Mă bucur de experiență. Am ajuns la al șaptelea battle, am învățat ceva bucătărie cu siguranță”, a mărturisit concurenta.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a „explodat”, chiar înainte să se afle cine a fost eliminat. Ce a... Chefi la cuțite, lider de audiență. Chef Scărlătescu lovește cu o amuletă năucitoare!, în noua ediție. „Nu poți găti nim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x