Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Gina Pistol a dat vestea ce i-a lăsat pe concurenți cu gurile căscate. Ce trebuie să gătească

Gina Pistol a venit cu o veste ce i-a lăsat pe concurenți cu gurile căscate în ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 29 mai 2023. Iată ce replici neașteptate au surprins camerele între chef Florin Dumitrescu și George Popescu.

colaj foto cu gina pistol, poza cu florin dumitrescu si george popescu si poza cu luna morgaciova la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Gina Pistol i-a surprins pe concurenți și pe chefi atunci când a dezvăluit ce a pregătit pentru cel de-al șaptelea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor noi momente tensionate și neașteptate. Înainte ca Gina Pistol să pășească în fața concurenților, chef Florin Dumitrescu și George Popescu au avut parte de un schimb neașteptat de replici.

Juratul l-a chemat mai aproape pe concurentul din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu pentru a-l întreba dacă își dorește să se alăture tunicilor gri.

„M-am bucurat când m-a întrebat chef Dumitrescu dacă vreau la el în echipă. Asta înseamnă că i se pare că sunt un concurent bun. Nu mi-ar displace în ideea în care oamenii de acolo sunt faini și mă înțeleg bine cu toți.”, a spus George Popescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Mario Zahariea a fost eliminat. Ce au găsit chefii în farfuria lui. Ce reacție a avut soția lui

Răspunsul său către jurat nu s-a lăsat așteptat: „Eu îmi doresc să fiu în concurs. Îmi iubesc echipa foarte tare, sincer, și mi-aș dori să rămân în ea.”

George Popescu nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat de veste lui chef Cătălin Scărlătescu, care nu s-a putut abține și l-a „înțepat” pe chef Florin Dumitrescu cu câteva replici tăioase.

Gina Pistol, veste neașteptată despre probă în ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023

Noul battle a venit pentru echipe cu o nouă provocare. De data aceasta, ghicitoarea a fost câștigată de chef Florin Dumitrescu care a primit o sarcină grea din partea Ginei Pistol. Iată despre ce este vorba.

„Florin, o să alegi! În sezonul 11 va fi o plăcere să facem un tur de forță prin bucătăriile lumii. Deci nu ne dorim să aterizăm pe aeroporturi culinare unde parchează avioanele tuturor, precum Franța, Italia, India. Și pentru că este vorba despre țări, astăzi vor juriza surferi”, a anunțat prezentatoarea TV.

„Avem în România? E prima dată când aud!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2023. George Popescu a avut parte de un incident neașteptat în timpul duelului. Anica a intervenit

Așadar, Portugalia, Malta, Egipt, Sri Lanka, Suriname, Danemarca, Thailanda, Brazilia, Israel sunt destinațiile în care vor merge echipele cu gândul în ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 29 mai 2023.

Chef Florin Dumitrescu își alege Danemarca, Israel și Thailanda. Lui chef Cătălin Scărlătescu i-a dat Portugalia, Malta, Sri Lanka, iar chef Sorin Bontea a primit Brazilia, Egipt, Suriname.

„Frățiuerii mei! Nici nu știam că există!”, a fost replica Lunei Morgaciova despre Suriname.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

De ce a lipsit Chef Sorin Bontea de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Abia acum a explicat ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Chef Sorin Bontea a „lovit” cu o nouă amuletă. Ce „pedeapsă” au primit echipele rivale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x