Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Cătălin Potecaru a revenit în platou, după ce a primit a doua șansă din partea celor trei chefi

După o primă preselecție ratată, Cătălin Potecaru a revenit în ediția 14 a seoznului 9 de la Chefi la Cuțite în fața lui Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Dumitrescu. De data aceasta, a profitat de ocazia oferită.

catalin potecaru imbracat in camsa si cu sort prepara burgeri in bucatarie de la chefi la cutite Galerie
Cătălin Potecaru a primit a doua șansă și a revenit în ediția 14 de la Chefi la Cuțite

Tânărul în vărstă de 24 de ani a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” la încurajările mamei sale, care este de meserie bucătar. Inițial, el a vrut să iasă din zona de confort și să îi impresioneze pe amfitrionii emisiunii cu o rețetă de pește.

"Sunt sigur că o să iau cuțitul de aur, datorită experienței mele am foarte multă încredere în mine. Știu că pot să ajung cât mai departe în această emisiune, știu că pot lua premiul. Vreau să iau cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu fiindcă purtăm același nume", a mai mărturisit bărbatul, în timp ce și-a pregătit rețeta cu multă grijă și atenție.

Citește și: Cătălin Potecaru a crezut că va lua cuțitul de aur de la jurați! Ce „ofertă” a primit

Dacă în viața de zi cu zi Cătălin se ocupă de o afacere cu burgeri, la prima sa apariție în fața chefilor s-a gândit să încerce o rețetă cu pește. Din păcate, deși spera la un Cuțit de Aur, chefii i-au desființat preparatul.

După un dialog savuros cu Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea, tânărul a aflat că nu a primit vreun cuțit, dar a primit șansa de-a reveni a doua zi, cu un burger care să rupă gura târgului. Zis și făcut!

Ce verdict au dat Chefii dupa burgerii preparați de Cătălin Potecaru în ediția 14 de la Chefi la Cuțite

Mai relaxat și sigur pe sine, concurentul a decis să pregătească un burger personalizat pentru fiecare chef în parte. Astfel, Sorin Bontea a primit bacon burger, Florin Dumitrescu s-a bucurat de un burger cu trufe, iar Cătălin Scărlătescu a degustat un burger cu brânză de capră și jalapeno.

Cei trei au apreciat combinațiile de arome și felul în care Cătălin Potecaru s-a prezentat în fața lor, însă au dorit să se mai joace puțin cu nervii lui: "Nouă doar ne era poftă de burger. Ieri ți s-a jucat cartea, nu azi", i-a spus tizul său.

Citește și: Rețetă de burger oriental, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani

Dincolo de orice glumă, chefii i-au oferit o lecție concurentului de 24 de ani din București. Ei i-au explicat că e păcat să se dezică de afacerea de succes pe care o are și că a riscat însuși puterea brandului său în momentul în care s-a prezentat slab pregătit în sezonul 9 de la Chefi la Cuțite.

Cei trei l-au încurajat să nu repete experiența și să se mândrească ori de câte ori are ocazia cu restaurantele pe care le-a pus pe picioare și preparatele care l-au consacrat pe piața din capitală.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 14 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod "Speak@cuțite"!

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Mentalistul Vlad Grigorescu s-a jucat cu mințile chefilor chiar în platoul emisiunii... Chefi la Cuțite, 29 martie 2021. Janneke Vos de Groot, olandeza care le-a servit chefilor un preparat pe care nu îl mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x