Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Henrik Sebok a anunțat cine a câștigat amuleta 14! De ce ”s-a ofticat” când a aflat cine a luat-o

Henrik Sebok le-a făcut o surpriză la jurizarea probei 14 din sezonul 9 Chefi la cuțite. Invitatul a fost surprins și ”s-a ofticat” atunci când a aflat cărui chef i-a dat avantajul extraordinar al amuletei 14.

henrik sebok, bluza albastra, gina pistol in roz, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Henrik Sebok a fost invitatul special din cadrul ediției 14 Chefi la cuțite | Antena 1

Unul dintre cele mai tensionate momente din ediția 14 din sezonul 9 Chefi la cuțite a fost momentul în care Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au aflat care dintre ei a câștigat amuleta 14, decisă de invitatul special Henrik Sebok.

Pentru această probă, chefii au fost nevoiți să gătească preparate ce puteau pune în evidență orezul, pentru a încânta invitatul special.

Henrik Sebok a anunțat cine a câștigat amuleta 14 din sezonul 9 Chefi la cuțite

Pentru proba 14 Chefi la cuțite, chefii au gătit preparate în care au scos în evidență simplul orez. De această dată, amuleta a oferit un avantaj extraordinar câștigătorului.

Citește și: Florin Dumitrescu a dat al doilea cuțit de aur. Cine e Ștefan Borleanu, tânărul care l-a uimit

”Ai puterea să reduci la tăcere una dintre echipe pe tot parcursul probei,” a citit Gina Pistol de pe amuletă la începutul probei 14 Chefi la cuțite. ”Acea echipă va avea voie să comunice doar prin semne, lipsync sau orice formă de comunicare ce nu implică sunet.”

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Henrik Sebok a fost invitatul special ce a decis care dintre cele trei farfurii savuroase merită amuleta ”foarte gravă” și, după doar câteva momente tensionate, el a dezvăluit și care dintre preparate merită avantajul extraordinar.

”Ultimul a fost pentru mine cel mai complex, cu umplutură,” a dezvăluit Henrik la masa de jurizare, referindu-se la preparatul cu orez al lui chef Cătălin Scărlătescu.

Henrik Sebok a fost atât de surprins de cheful din spatele farfuriei încât reacția lui i-a amuzat pe jurați și pe Gina Pistol, mai ales cu expresia pe care a folosit-o imediat după anunț, pe care nu a vrut să o mai repete.

Citește și: Bogdan Alexandrescu (Dexter) a dezvăluit cine a câștigat amuleta 13! Surpriza a fost mare

”În momentul în care a aflat că eu am câștigat amuleta, a avut o reacție,” a spus chef Cătălin Scărlătescu. ”Mi-a zis ceva drăguț, dar n-am înțeles ce, n-a vrut să-mi spună. Se vede pe fața lui că s-a ofticat că a ajuns amuleta la mine. Nu înțeleg de ce.”

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit și pe cine va folosi amuleta atunci când va veni momentul - pe chef Florin Dumitrescu, pentru că ”nu are talent la mimă.”

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Ionuț Văduva merge în bootcam, deși a primit un singur cuțit. Ce i-a promis Florin Dumi... Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Elena Nechifor i-a impresionat pe chefi cu o rețetă personalizată de red velvet cake...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x