Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Rawi Srouji a gătit pentru prima dată în viața lui la show. Ce au zis chefii despre preparat

În ediția 14 Chefi la cuțite, jurații au avut parte de un preparat tradițional arăbesc, gătit de Rawi Srouji, ce a pregătit mâncare pentru prima dată în viața lui în cadrul show-ului culinar.

Rawi Srouji, jurizare chefi la cutite, fundal cu maro si rosu Galerie
Rawi Srouji a învățat limba română în doar câteva luni, după ce s-a mutat din Nazaret în Cluj | Antena 1

Rawi Srouji, în vârstă de 23 de ani, a venit în ediția 14 Chefi la cuțite acompaniat de vecina sa, Cristina Iosza, în vârstă de 86 de ani.

Împreună, cei doi au devenit cunoscuți pe Internet cu ajutorul video-urilor scurte pe care le publică pe platforma de socializare TikTok. Acum, tânărul Rawi a vrut să impresioneze la Chefi la cuțite nu doar cu povestea sa, ci și cu preparatul său tradițional arăbesc, pe care l-a gătit pentru prima dată în viața sa.

Ce a gătit Rawi Srouji pentru prima dată în viața sa, în sezonul 9 Chefi la cuțite

Rawi s-a mutat în România când avea doar 20 de ani și a reușit să învețe limba română în doar câteva luni. El se află acum la facultate în Cluj și a declarat la masa de jurizare că nu are niciun plan să plece din România.

Rawi Srouji a gătit shaorma cu pui în ediția 14 Chefi la cuțite

Citește și: Speak a pregătit stinky tofu pentru jurați! Ce reacție a avut Florin Dumitrescu când a gustat

După mutarea din Nazaret în Cluj, el s-a împrietenit cu vecina sa, Cristina, alături de care creează numeroase video-uri pe TikTok.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Am cunoscut-o pe doamna Cristina când am venit în România, era vecina mea. A trebuit să merg la ea să plătesc facturile de apă și ea nu știe nici limba engleză, nici arabă, nici ebraică și eu nu știam limba română,” a declarat Rawi despre începutul relației sale cu vecina Cristina, pe care o descrie drept o bunică.

Pentru jurați, Rawi a gătit pentru prima dată în viața lui și a ales o rețetă tradițională arăbească, shaorma cu pui, pe care chefii nu au recunoscut-o imediat.

”E tabbouleh. Am vrut să fac shaorma,” a dezvăluit Rawi atunci când chef Florin Dumitrescu l-a întrebat ce se află în farfurii. ”Asta e prima dată în viața mea când gătesc pentru cineva și pentru chefi.”

”Mi-aș dori să mă stabilesc aici. Îmi place în România foarte mult,” a declarat Rawi atunci când a fost întrebat despre experiența sa de aici de către jurați.

Preparatul lui a primit un singur cuțit, din partea lui chef Sorin Bontea, ce l-a sfătuit să fie și atent la cantitatea de sare pe care o pune în farfurie.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Amuleta 14 a pus în încurcătură chefii. De ce se teme Florin Dumitrescu de avantajul su... Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Cristina Iosza i-a uimit pe chefi cu povestea sa. Cum a devenit cunoscută online la 86 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x