Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Ce avantaj uluitor aduce amuleta 14. Gina Pistol le-a dat chefilor o provocare de zile mari

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au primit o nouă provocare din partea Ginei Pistol la amuleta 14, difuzată pe micile ecrane luni seara, 3 octombrie 2022. Iată cum au reacționat chefii când au aflat ce au de gătit și cine este juratul jocului.

Gina Pistol și cei trei chefi în platoul emisiunii Galerie
Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au primit o nouă provocare din partea Ginei Pistol la amuleta 14, difuzată pe micile ecrane luni seara, 3 octombrie 2022 | Antena 1

Jocul de amuletă cu numărul 14 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor multă voie bună și situații neașteptate. Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au început ziua cu multă energie pozitivă și încrezători că vor câștiga o amuletă foarte puternică.

În ediția 14 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 3 octombrie 2022, Gina Pistol a venit cu o veste spectaculoasă pentru jurații show-ului culinar în ceea ce privește jocul de amuletă. Se pare că miza acestuia este una de-a dreptul impresionantă. Așadar, cel care va câștiga amuleta 14 va putea lua în echipa lui un concurent eliminat din cealalte echipe.

Citește și: Chefii află premiul cel mare pentru deținătorul celor mai multe jetoane, iar lupta pentru amuletă le impune o probă năstrușnică

„E una dintre cele mai frumoase amulete de pe planetă că nu se supără nimeni. Pleacă cineva acasă dintr-o echipă, iar tu îl salvezi”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„E foarte bună!”, a mai adăugat chef Sorin Bontea.

„Să vezi bătaie! Să vezi bătaie pe amuleta asta pentru că ne-o dorim”, a mai dezvăluit chef Florin Dumitrescu în culisele show-ului culinar.

Ce au gătit chefii pentru amuleta 14 din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 3 octombrie 2022

Jurații Chefi la cuțite au primit o veste surprinzătoare din partea Ginei Pistol la jocul de amuletă. Prezentatoarea TV i-a anunțat pe aceștia că trebuie să gătească o ciorbă și un fel principal într-un mod mai deosebit.

„Nu vă impun niciun ingredient, libertatea este totală.”, le-a mai spus Gina Pistol.

De asemenea, chefii au aflat că cea care le va juriza preparatele din această seară este Simona Pope.

„Să faci o ciorbă într-o oră e imposibil”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Bogdan Mocanu gătit un preparat neașteptat. Ce le-a povestit chefilor despre Jador

Deși situația a devenit tensionată după aflarea veștilor, Gina Pistol nu a ezitat să le mai facă o surpriză complet neașteptată juraților. Prezentatoarea TV le-a oferit acestora câte un cadou cu fundiță roșie.

„Dragii mei, am un cadou pentru voi!”,a spus ea.

Chef Sorin Bontea a izbucnit în râs atunci când a văzut că în cutia lui erau puse vase și cu ustensile foarte mici: „Nu cred așa ceva! Ce e asta? E funny rău de tot”.

Gina Pistol i-a anunțat pe jurați că trebuie să gătească doar cu ustensilele pe care le au în cutie, fapt care i-a amuzat peste măsură pe aceștia.

„Cum să gătesc eu cu astea? Fac mișto de mine”, a evidențiat chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefii află premiul cel mare pentru deținătorul celor mai multe jetoane, iar lupta pentru amuletă le impune o probă năst... Chefi la cuțite, 3 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu, accidentare dureroasă în bucătărie. Ce a făcut la gătitul în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x