Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Copiii au făcut show la degustare. Ce confesiuni a făcut chef Cătălin Scărlătescu

Copiii, elevii lui chef Ștefan Popescu, au făcut show la degustarea din ediția 29 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 30 mai 2023. Iată ce au spus despre preparatele echipelor.

colaj foto cu stefan popescu si elevii sai la degustare la chefi la cutite sezonul 11 si poza cu catalin scarlatescu Galerie
Elevii lui Ștefan Popescu au făcut degustarea preparatelor din cel de-al optulea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite a venit cu o probă neașteptată pentru echipa lui chef Sorin Bontea și echipa lui chef Florin Dumitrescu. Concurenții și jurații au primit o provocare de zile mari din partea lui chef Cătălin Scărlătescu, care a „lovit” cu o amuletă năucitoare.

Așadar, al optulea battle din noul sezon al show-ului culinar a pus la încercare abilitățile și talentul culinar al concurenților. Mai mult decât atât, aceștia au fost nevoiți să gătească pe gustul copiilor.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Cine a câștigat al șaptelea battle. Cum l-a enervat Stelian Nistor pe chef Cătălin Scărlătescu

Elevii lui chef Ștefan Popescu au primit sarcina de a juriza farfuriile echipelor. Așadar, concurenții lui chef Sorin Bontea și-au propus să gătească mini-burger și un desert cu ciocolată, în timp ce chef Florin Dumitrescu și grupul său au primit crispy strips și frișcă. De data aceasta, chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui au fost nevoiți să se gândească la un meniu cu paste și vanilie.

Copiii au făcut show la degustarea farfuriile în ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 30 mai 2023

Pentru că sunt bucătari în devenire, elevii lui chef Ștefan Popescu au analizat în amănunt farfuriile echipelor din ediția 29 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 30 mai 2023. Copiii au fost foarte atenți la gustul preparatelor, dar și la plating.

„Au fost bune pastele, dar nu mi-a plăcut combinația între dulce și sărat. (...) Este un pic ciudat să jurizez chefii, îmi este frică de alegerea pe care am făcut-o. Știu că cineva o să plece acasă, mă simt puțin vinovat”, a spus unul dintre mini-chef.

„Clătitele nu au fost strălucite!”, a mai adăugat cineva.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Au ieșit scântei între chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea. Ce s-a întâmplat în bucătărie

„Cartofii nu au sare deloc!”, a mai spus un mini-chef despre preparatul echipei gri.

În timp ce micuții degustau, Stelian Nistor i-a spus lui chef Florin Dumitrescu că este foarte supărat pe preparatul de astăzi, iar răspunsul juratului nu a întârziat să apară.

„De ce e el supărat? De supărarea lui nu mai pot eu să dorm! (...) Toată farfuria a fost un compromis”, a spus cheful.

De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a făcut confesiuni neașteptate în ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 30 mai 2023. Aceasta a dezvăluit că nu a vrut să aibă o farfurie colorată pentru că nu le place copiilor.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă năucitoare. Ce au pățit echipele adverse... Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Cine a câștigat battle-ul opt. Ce verdict neașteptat a adus banda: „Era ceva incredibil!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x