Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Gina Pistol le-a dat chefilor ”cu amuleta în cap” pentru proba 16! Ce trebuie să gătească azi

Gina Pistol le-a făcut o surpriză chefilor în ediția 16 a sezonului 9 Chefi la cuțite în momentul în care a dezvăluit ce avantaj de temut va câștiga unul dintre ei azi.

florin dumitrescu, sorin bontea, chefi la cutite, proba amuletei 16, fundal galben Galerie
Ce trebuie să gătească chefii azi, în proba amuletei 16 din sezonul 9 Chefi la cuțite | Antena 1

În ediția 16 a sezonului 9 Chefi la cuțite, Gina Pistol a avut o surpriză neplăcută pentru chefi atunci când le-a dezvăluit exact ce avantaj de temut va câștiga juratul cu cea mai apetisantă farfurie de azi.

În timp ce Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au mai avut de-a face cu acest avantaj și în sezonul 8 Chefi la cuțite, tema i-a neliniștit.

În proba 16 Chefi la cuțite, chefii trebuie să gătească un ingredient extrem de cunoscut, ce se găsește în aproape toate bucătăriile din România.

Ce avantaj de temut aduce amuleta 16 din sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite

”E un meme pe Instagram care zice ”Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, metoda e împreună,” a fost primul indiciu oferit de Gina Pistol în proba 16 din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Pentru victorie luptăm, prin înfrângere învățăm, iar echipa e singurul mod în care putem avansa, evolua, crește și câștiga acest concurs. Chiar și legat de mâini și de picioare, victoria e a celui ce crede în destinul lui și în echipă, aș zice eu,” a continuat Gina, cu indiciul care în sfârșit i-a făcut pe chefi să înțeleagă exact ce avantaj oferă amuleta de azi.

Citește și: Florin Dumitrescu, scos din minți în proba amuletei 15. Ce a pățit în bucătărie

”E cu o mână legată la spate iar,” a zis chef Dumitrescu.

”Amuleta de astăzi spune așa: alege un interval de 15 minute din probă în care membrii celorlalte echipe vor găti în perechi, cu o singură mână fiecare.”

”Asta e probă de medic. Trebuie să avem mai mulți medici în ziua respectivă, că o să iasă cu scântei,” a spus chef Bontea.

Cât despre tema ”foarte simplă” din proba 16 din sezonul 9 Chefi la cuțite, chefii trebuie să gătească o mâncare tradițională - mămăligă. Azi le va juriza farfuriile apetisante renumitul chef Nicolai Tand.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Antonia Ștefănescu, dezvăluiri despre relația ei cu Andrei după divorț. Ce le-a povesti... Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Claudia Cristescu a gătit rețeta preferată a lui Robert De Niro. Ce le-a servit chefilo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x