Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Nicolai Tand a dezvăluit cine a câștigat amuleta 16. Verdictul l-a enervat pe unul dintre chefi

În ediția 16 a sezonului 9 Chefi la cuțite, invitatul special Nicolai Tand a fost cel care a decis la cine merge amuleta de temut. Verdictul lui l-a nemulțumit, însă, pe unul dintre chefi.

nicolai tand, gina pistol, chefi la cutite 16, fundal galben Galerie
Chef Nicolai Tand a fost invitatul special din ediția 16 Chefi la cuțite și a decis la cine merge amuleta | Antena 1

Chef Nicolai Tand a fost invitatul special din ediția 16 a sezonului 9 Chefi la cuțite, în care a avut de jurizat farfuriile chefilor făcute cu mămăligă și mălai.

În timp ce Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au mai avut de-a face cu avantajul amuletei și în sezonul 8 Chefi la cuțite, tema i-a neliniștit.

Verdictul dat de chef Nicolai Tand l-a nemulțumit însă pe unul dintre chefi, ce a considerat că farfuria câștigătoare a avut un avantaj de la degustare.

Ce avantaj de temut aduce amuleta 16 din sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite

”E un meme pe Instagram care zice ”Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, metoda e împreună,” a fost primul indiciu oferit de Gina Pistol în proba 16 din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Pentru victorie luptăm, prin înfrângere învățăm, iar echipa e singurul mod în care putem avansa, evolua, crește și câștiga acest concurs. Chiar și legat de mâini și de picioare, victoria e a celui ce crede în destinul lui și în echipă, aș zice eu,” a continuat Gina, cu indiciul care în sfârșit i-a făcut pe chefi să înțeleagă exact ce avantaj oferă amuleta de azi.

Citește și: Jakob Hausmann, premieră la jurizarea amuletei 15! Cum a anunțat câștigătorul i-a uimit pe chefi

”E cu o mână legată la spate iar,” a zis chef Dumitrescu.

”Amuleta de astăzi spune așa: alege un interval de 15 minute din probă în care membrii celorlalte echipe vor găti în perechi, cu o singură mână fiecare.”

”Asta e probă de medic. Trebuie să avem mai mulți medici în ziua respectivă, că o să iasă cu scântei,” a spus chef Bontea.

Cât despre tema ”foarte simplă” din proba 16 din sezonul 9 Chefi la cuțite, chefii trebuie să gătească o mâncare tradițională - mămăligă. Azi le va juriza farfuriile apetisante renumitul chef Nicolai Tand.

Nicolai Tand a anunțat cine a câștigat amuleta 16 din sezonul 9 Chefi la cuțite

În timpul degustării, chef Nicolai Tand a părut că favorizează deserturile, gătite de chef Sprin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Rețetă de mămăligă cu cartofi și carne de la garniță, preparată de Chef Nicolai Tand la Super Neatza

În proba amuletei 16, chef Florin Dumitrescu a optat pentru un ”BBS”, balmoș cu burduf, caș și ”mămăligă în toate pozițiile”, în timp ce Sorin Bontea a gătit polenta lemon cake, pe când Cătălin Scărlătescu a făcut alivencă și un sos de fructe de pădure.

La masa de jurizare, Nicolai Tand l-a desemnat câștigător pe chef Cătălin Scărlătescu, ce se pare că ar fi scos un element de pe farfuria lui înainte să guste juratul din el. Verdictul l-a nemulțumit, însă, pe chef Sorin Bontea.

”Sunt supărat, am pierdut 3 amulete, nu mă întrebați de ce,” a spus Sorin Bontea. ”Plus de asta, Scărlătescu avea în farfurie acuma...noi am gustat cu iaurt. D-ăla congelat. I-am spus și eu și Florin, băi e nasol. Când a venit la jurizare, nu mai era în farfurie. Păi e corect?”

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Claudia Cristescu a gătit rețeta preferată a lui Robert De Niro. Ce le-a servit chefilo... Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Luca Marius Ogrezeanu, puștiul de 12 ani care i-a impresionat pe chefi cu determinarea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x