Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cătălin Rizea și Adda au degustat preparatele pentru a da verdictul! Au ieșit scântei între chefi

Irina Fodor a anunțat cine a câștigat proba extra și concurenții din cele trei echipe din sezonul 9 „Chefi la cuțite” au aflat ce trebuie să gătească, în prima confruntare pe echipe. Surpriza a fost mare la degustarea făcută de Cătălin Rizea și cei de la Baladda Records!

Adda și Cătălin Rizea, soțul său, la degustare, „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
În pprimul battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, degustarea a fost făcută de Adda, Cătălin Rizea și cei de la Baladda Records | Antena 1

În ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit sarcina de-a alege din echipa lor câte un concurent, care să participe la proba extra.

Florin Dumitrescu l-a ales pe Ștefan Borleanu, cuțitul său de aur, mizând probabil pe experiența sa culinară. Cătălin Scărlătescu a nominalizat-o pe Andra Mihail, explicând faptul că tânăra este activă, implicată și descurcăreață, în timp ce Sorin Bontea a ales-o pe Cristina Mălai, o concurentă pe care el o apreciază foarte mult.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Gina Pistol a predat ștafeta și a anunțat cine prezintă în locul ei! Dezvăluiri complet neașteptate

Și fiindcă el a câștigat, Florin Dumitrescu a ales sosul alb. Sosul roze l-a oferit lui Bontea, iar cel roșu lui Scărlătescu.

Florin Dumitrescu a mizat pe carne de vită cu sos alb și legume, în timp ce Cătălin Scărlătescu a fost mai mult decât sigur de faptul că va face o impresie bună cu o rețetă de caracatiță cu sos tomat. Sorin Bontea a mizat pe o rețetă de paste cu sos roze.

Juriul format din Adda, Cătălin Rizea și cei de la Baladda Record au degustat farfuriile din primul battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Timpul alocat gătitului este scurt, așa că bucătarii s-au apucat rapid de treabă și astfel s-a dezlănțuit haosul în bucătăria „Chefi la cuțite”.

Este primul battle din sezonul 9, așa că totul este nou pentru membrii celor trei echipe conduse de chefi.

Irina Fodor și cei de la Baladda Records

Irina Fodor și cei de la Baladda Records

Dornici să impresioneze și să câștige proba, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au plimbat printre bancurile de lucru, dând indicații prețioase fiecărui concurent. Totodată, acesta a fost și momentul în care ei au putut observa mai bine cine se descurcă cel mai bine și cine trebuie să învețe să se organizeze mai atent, pentru binele echipei.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Primul duel a adus concurenților o temă cu „leac băbesc”! „O panică și-o frică!”

De data aceasta, degustarea va fi făcută de Adda, Cătălin Rizea (soțul său, fost concurent în echipa lui Cătălin Scărlătescu) și cei de la Baladda Records, colegii lui Theo Costache din echipa lui Florin Dumitrescu.

Banda a început să meargă și invitații speciali au fost mai mult decât nerăbdători să vadă ce farfurii vor primi. Pentru Cătălin Rizea, fost concurent în sezonul trecut, momentul a fost unul special, fiindcă a putut retrăi emoțiile competiției.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat farfuriile din primul battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Între timp, cei trei jurați s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a analiza și pentru a degusta farfuriile pregătite de concurenții din cele trei echipe conduse de ei, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sosul lui Sorin Bontea a fost considerat „prea roșu” și deloc roze, în timp ce „regele scoicilor” a aflat că mâncarea sa e puțin cam acrișoară, cel mai probabil din cauza sosului roșu. Scărlătescu a considerat că bucata de carne de vită a lui Florin Dumitrescu nu are gust și se pare că nici Sorin Bontea nu a avut o părere prea bună despre farfuria acestuia.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Ce chef a câștigat proba extra și ce avantaj extraordinar a primit, înainte de primul battl... Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Banda de foc a adus un rezultat uluitor! Ce echipă n-a primit voturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Miercuri, 25.10.2023, 17:30
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești?
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești? Joi, 07.12.2023, 21:01
Chefi la cuțite, sezonul 9. Ce mai face și cum arată Narcisa Birjaru. Câștigătoarea show-ului culinar publică rar poze cu ea

Chefi la cuțite, sezonul 9. Ce mai face și cum arată Narcisa Birjaru. Câștigătoarea show-ului culinar publică rar poze cu ea

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite sezonul 9, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o fotografie înduioșătoarea. Tânăra nu este foarte activă în mediul online, fapt pentru care internauții așteaptă cu nerăbdare să vadă ce mai postează aceasta.

Marti, 21.11.2023, 14:54
(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a oferit

(P) Concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 12, ajutați de Irina Fodor la una dintre probe. Ce le-a oferit

Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe concurenți atunci când a decis să îi ajute, la unul dintre battle-uri. Surpriza a fost mare atunci când au descoperit toți despre ce este vorba.

Marti, 21.11.2023, 08:08
Ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8. Și-a refăcut viața amoroasă și s-a reprofilat

Ce mai face Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8. Și-a refăcut viața amoroasă și s-a reprofilat

Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8 și-a luat prin surprindere fanii cu nu anunț neașteptat. Tânărul a decis să își deschidă o nouă afacere, într-un domeniu complet diferit față de cel gastronomic. Iată cu ce se ocupă acum!

Vineri, 17.11.2023, 12:28
Unde locuiește Janni Alexandridis în prezent. Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a luat o decizie surprinzătorare | EXCLUSIV

Unde locuiește Janni Alexandridis în prezent. Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a luat o decizie surprinzătorare | EXCLUSIV

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12 a oferit un interviu în exclusivitate. Cum i s-a schimbat viața în urma show-ului culinar și ce decizie uriașă a luat pentru viitorul carierei sale de chef.

Joi, 16.11.2023, 14:06
Ultimele știri
x