Căutare Live

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Gina Pistol a predat ștafeta și a anunțat cine prezintă în locul ei! Dezvăluiri complet neașteptate

Gina Pistol a reușit să-i surprindă din plin pe chefi și pe concurenți, atunci când a anunțat cui predă ștafeta, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Gina Pistol a dat concurenților celor trei echipe din sezonul 9 „ Chefi la cuțite” o veste neașteptată

Antena 1

După zeci de degustări pe nevăzute și două probe grele de bootcamp, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu și-au ales, în sfărșit, echipele pentru sezonul 9 „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Plini de emoție, concurenții din cele trei echipe din sezonul 9 „Chefi la cuțite” au așteptat cu sufletul la gură vești de la frumoasa Gina Pistol!

Gina Pistol a anunțat cine prezintă în locul său sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Mi s-a zburlit pielea pe mine. Nu-mi vine să cred că am ajuns în sezonul 9, în confruntări. Și că voi sunteți aici cu mine, mai mulți și mai frumoși decât de obicei. Și mult mai simpatici! Vă văd că sunteți așa, pe găști, zâmbiți. O să treceți printr-o experiență frumoasă. Vor fi și lacrimi, o să fiți și supărați, și nervoși, dar la sfârșit o să zâmbiți, dragii mei, indiferent cine va câștiga trofeul din sezonul 9. Vă spun din experiență. Și, atunci, vreau să vă felicit pentru că sutenți aici. Dar să ști

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cătălin Rizea și Adda au degustat preparatele pentru a da verdictul! Au ieșit scântei între chefi

Ușile s-au deschis și în bucătărie și-au făcut apariția Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în mare stil. Bucuria a fost uriașă și cei trei au remarcat faptul că la bancurile de lucru e aglomerație mare!

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite” intrand in bucatarie

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”

„Simpaticilor! Putem să începem un sezon de confruntări, mai ales al nouălea, fără surprize? Oricât de dragi și de simpatici îmi sunteți, dragii mei, dragi trei chefi, cu stea în frunte…Pe drum vine o fetiță pe care abia aștept să o țin în brațe. Doar că este foarte năzdrăvană și îmi este tot mai greu s-o car prin platou. Trebuie să am grijă de mine, să am grijă de voi, și să mă asigur ca totul să fie perfect, pentru că așa încep să mă transform în mămică. Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi. Pentru puțin timp, ca să nu-mi lipsiți lipsa atât de tare, o să vă las pe niște mâini bune. Va fi cineva foarte special, care vă știe încă de la începuturile voastre. Simpaticilor, noi ne vom vedea în sezonul 10, cu siguranță. Dar până atunci vă las pe mâinile simpaticei Irina Fodor”, a fost mărturisirea făcută de Gina Pistol.

Surpriza a fost uriașă, mai ales că chefii o știu de mult timp pe Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

„Mi-ar fi plăcut să fie și Răzvan, dar e foarte bine și așa”, a mărturisit Sorin Bontea.

Un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când Gina Pistol a fost cuprinsă de lacrimi. Cu aplauze furtunoase, „sufletul petrecerii” de la „Chefi la cuțite” s-a retras din platou, predând astfel ștafeta.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Prin ce probă extra trebuie să treacă echipele, înainte de primul battle! Anunț neașteptat... Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Ce chef a câștigat proba extra și ce avantaj extraordinar a primit, înainte de primul battl...
Ultimele știri
x