Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică. Ce avantaje au folosit Bontea și Dumitrescu

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică pentru a lovi în echipele adverse. După el, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au pus în joc câte un avantaj.

Colaj cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică pentru a lovi în echipele adverse. | Antena 1

Cele trei echipe din acest sezon al emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 s-au întrecut la o probă de făcut clătite, apoi și-au ales ingredientele cu care vor găti și pe care ceilalți nu au voie să le folosească. Ca să își ajute concurenții, Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă puternică. N-a durat mult și Florin Dumitrescu a folosit și el un avantaj.

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Ce avantaje a pus în joc Florin Dumitrescu și Sorin Bontea

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe de la Chefi la cuțite sezonul 12. Irina Fodor i-a provocat pe chefi la o probă viteză de făcut clătite și fiecare jurat și-a desemnat concurentul pentru această provocare. Apoi, surpriza cea mare abia apoi a venit, când echipele și-au ales ingredientele cu care vor găti și pe care rivalii nu au voie să le folosească. Așa cum era de așteptat, fiecare a încercat să facă o alegere cât mai strategică.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce a făcut Cristina Sabău (Mariposa) când a rămas singură în cămară. Sorin Bontea a țipat la ea

Apoi, cronometrul a pornit și fiecare s-a apucat rapid de gătit și de pregătit ingredientele necesare. N-a durat mult și în platou s-a auzit alarma. Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă.

„Haideți încoace să mă auziți toată lumea, că așa e regula. Toți membrii echipelor adverse trebuie să spună șase șine nu-s înainte de fiecare propoziițe! Ce frumos! Cine nu se conformează are freeze un minut”, a fost vestea dată de jurat, spre marea surprindere a tuturor.

Câteva minute mai târziu, Sorin Bontea a apăsat butonul de amuletă!

„Zice așa: Hotărăște-te ce slogan vrei să zică echipele adverse înainte de fiecare propoziție. S-o ce?! Sorin. Cine nu respectă ia freeze un minut!”, a zis juratul, spre disperarea adversarilor săi.

Citește și: Mesajul lui Fabian Soare, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut concurentul lui Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu n-a mai stat pe gânduri și a pus și el la bătaie o amuletă.

„Ca să fim siguri că suntem la casting pentru Socola...O dată la doi timpi, la întoarcerea clepsidrei, concurenții echipelor adverse trebuie să comunice cântând!”, a zis el.

„Azi e confruntarea amuletelor”, a zis Habibi, amuzat.

Haosul a cuprins bucătăria emisiunii Chefi al cuțite sezonul 12, în ediția 21 din data de 4 octombrie 2023.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Echipele s-au întrecut la o probă de viteză. Ce a făcut Alex Mihoc și de ce s-au ener... Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x