Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Irina Fodor a pus în joc o primă amuletă spectaculoasă: „Așa da!”. Despre ce este vorba

Încă din prima ediție a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 4 septembrie 2022, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au avut parte de un joc spectaculos de amuletă. Irina Fodor a fost cea care a anunțat miza acestuia. Hai să vezi despre ce este vorba.

colaj foto cu irina fodor si chefii la chefi fara limite sezonul 10 Galerie
Irina Fodor a pregătit încă din prima ediție Chefi la cuțite sezonul 10 o amuletă de senzație | Antena 1

Prima ediție a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 4 septembrie 2022, a început în forță pentru cei chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Cei trei jurați ai show-ului culinar s-au bucurat de un prim joc de amuletă.

Chefii au fost invitați în noul platou al emisiunii, unde au așteptat-o cu nerăbdare pe Irina Fodor pentru a le explica ce au de pregătit și care este miza jocului. Înainte de a discuta despre ce au de gătit, cei trei jurați au analizat fiecare colțișor al încăperii în care se aflau.

Citește și: Chefi la cuțite vs Super Neatza de weekend. Ce joc amuzant au încins echipele pe platourile de filmare / VIDEO

„Numărul 10 este considerat în numerologie numărul magic. Simbolizează bunăstarea, armonia, echilibrul și perfecțiunea. Ne dorim un sezon de nota 10! (...) Sunteți gata să aflați despre ce este vorba?”, a spus Irina Fodor.

Irina Fodor le-a spus celor trei chefi care este miza primul joc de amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 4 septembrie 2022

Cei trei chefi au rămas nedumeriți atunci când prezentatoarea TV le-a prezentat amuleta din această seară, mai exact un „tocător buclucaș”. Cel care îl va câștiga va avea posibilitatea de a le interzice celorlalți doi chefi să spună echipelor ce preparat vor găti, iar concurenții lor vor alege singuri.

„Așa da! Îmi place tare ăsta”, a fost reacția lui chef Sorin Bontea.

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că și-ar dori foarte tare să câștige amuleta, semn că miza jocului înseamnă foarte mult pentru el. De asemenea, strategiile celor trei jurați Chefi la cuțite nu au întârziat să apară.

Citește și: Moment savuros, în sezonul 10 Chefi la cuțite. O concurentă vine să-l întâlnească pe Cheful preferat: „Este visul meu”

Cel care va degusta preparatele chefilor la jocul de amuletă din prima ediție a sezonului 10 Chefi la cuțite este chef Iosif Ștefănescu. Cei trei jurați ai show-ului culinar s-au bucurat extrem de tare când au auzit vestea complet neașteptată.

Replicile acide dintre jurați nu s-au lăsat prea mult așteptate: „Nici n-am început bine că a apărut cârcota.”.

De asemenea, prezentatoarea TV le-a mărturisit că jocul de amuletă se bazează pe numărul 10. Așadar, preparatul chefilor trebuie să fie alcătuit din 10 ingrediente, nici mai mult, nici mai puțin.

„Vreau o foaie și un creion că eu le uit!”, a spus chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 din Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Alexandru Raul Silaghi i-a impresionat pe chefi cu pasiunea sa pentru gătit, la doar... Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Isabela Spătaru a revenit în sezonul 10 al show-ului culinar cu un preparat senzațio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x