Antena Căutare

Chefi la cuțite vs Super Neatza de weekend. Ce joc amuzant au încins echipele pe platourile de filmare / VIDEO

Înainte ca sezonul 10 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite” să debuteze pe micile ecrane, cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au ținut de glume în platoul de la „Super Neatza de Weekend”. Iată ce joc s-a pus în mișcare!

imagine de la super neatza de weekend Galerie
Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, provocare inedită la „Super Neatza de Weekend” | Antena 1

Cei trei „crai” de la pupitrul juriului show-ului culinar „Chefi la cuțite” au fost prezenți în platoul emisiunii „Super Neatza de weekend”, cu o „rețetă” de voie bună și distracție de data aceasta.

Ediția din 4 septembrie 2022 a emisiunii „Super Neatza de Weekend” a venit cu o surpriză plăcută pentru telespectatori, avându-i protagoniști pe chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, gata de o provocare pe măsură.

Cei trei chefi, moment amuzant la „Super Neatza de Weekend”. Ce joc au „încins” echipele

Chefii și-au ascuțit cuțitele și revin la Antena 1, cu sezonul 10, însă până atunci au acceptat să intre în jocul echipei de la Super Neatza. Concurenții, împărțiți pe echipe, au trebuit să ghicească câteva cuvinte în funcție de răspunsurile date de colegi. Ce a ieșit? Ei bine, cunoscând deja simțul umorului dezvoltat al chef-ilor, glumele au fost la ordinea zilei.

Citește și: A primit cadou de nuntă din partea soției înscrierea în sezonul 10 Chefi la cuțite. Povestea românului venit din Germania

„Fiecare dintre concurenți are atașată o cască pe cap, la care este atașată o poză, o figură. Coechipierul său trebuie să mimeze celui care îi arată poza, într-atât de bine încât celălalt să ghicească într-un termen cât mai scurt. Poate pune întrebări, iar cel care mimează poate răspunde doar cu „Da” sau „Nu”, a explicat rapid Cuza regulile joculețului. „Avem tematică culinară”, a ținut să completeze și Florin Ristei.

Pe lângă comicul situației care a constat în căștile pe care le-au purtat concurenții, aceștia s-au amuzat copios deîndată ce jocul a început.

Chef Florin Dumitrescu a făcut echipă cu actrița Ilona Brezoianu, care a avut de ghicit cuvântul „ceaun”. „E de mâncare?”, a întrebat la actrița, la care chef-ul a fost tentat să răspundă cu „Da”. Apoi chef-ul s-a apucat să mimeze, făcând deliciul celor prezenți. „E plantă?”, a mai întrebat actrița. După toate eforturile, dar și hohotele de râs, Ilona n-a reușit să ghicească cuvântul. Când i-a venit rândul, chef Florin Dumitrescu a avut de ghicit „tavă” și nu i-a luat mai mult de 3 secunde!

Citește și: Moment savuros, în sezonul 10 Chefi la cuțite. O concurentă vine să-l întâlnească pe Cheful preferat: „Este visul meu”

Chef Scărlătescu a făcut echipă cu Diana Munteanu și a avut de ghicit cuvântul „muștar”. „E de gătit?”, a întrebat chef-ul, la care Diana a răspuns cu „Nu”. „Cum, mă, nu?”, s-a auzit din spate. La scurt timp, Diana a început să mimeze cum mănâncă un mic, pentru a-l ajuta pe chef, iar hohotele de râs nu au mai contenit. „Muștiuc?”, a întrebat chef-ul, fără să își dea seama de ironia situației. Timpul a expirat și nici Scărlătescu n-a ghicit.

Chef Bontea a făcut echipă cu Florin Ristei. Îndrăgitul bucătar a avut de ghicit cuvântul „frigăruie”. După ce a repetat de mai multe ori aceleași întrebari, spre amuzamentul celor din jur, chef Sorin Bontea a ghicit!

„Chefi la cuțite” debutează pe micile ecrane cu sezonul 10

Show-ul culinar care a făcut istorie în România, înregistrând recorduri de audiență, revine din seara aceasta la Antena 1! Sezonul 10 Chefi la cuțite începe la Antena 1 cu o premieră maraton în 4 ediții consecutive: în această seară, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

Sezonul 10 Chefi la cuțite începe în forță, în această seară, la Antena 1. Cătălin Scărlătescu: ”Deja m-au luat nervii!”... Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, surprinși de noul platou de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x