Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu i-a cerut scuze lui Florin Dumitrescu. Ce a făcut juratul

În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite, chiar în timpul probei de gătit, camerele de filmat au surprins un moment la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cătălin Scărlătescu i-a cerut scuze lui Florin Dumitrescu, iar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Colaj cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în patru ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite, chiar în timpul probei de gătit, camerele de filmat au surprins un moment la care nimeni nu s-ar fi așteptat | Antena 1

De data aceasta, prin intermediul unui mesaj video, chef Cătălin Petrescu, chef Iosif Ștefănescu și chef Ștefan Popescu au prezentat trei rețete diferite și, fiindcă s-a descurcat cel mai bine la ghicitori și la jocul de cuvinte, Florin Dumitrescu a primit șansa de-a decide ce preparat va găti fiecare echipă. La un moment dat, în timpul celui de-al zecelea battle, camerele de filmat au surprins un detaliu inedit. Nimeni nu se aștepta ca Scărlătescu să îi ceară scuze lui Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu i-a cerut scuze lui Florin Dumitrescu în ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

După ce Florin Dumitrescu a stabilit ce rețetă va găti fiecare echipă în parte, cronometrul a pornit și fiecare concuent s-a apucat rapid de treabă, pentru ca totul să iasă perfect. Farfuria care obține cele mai multe voturi la degustare scapă de proba duelului ce se termină cu o eliminare, așa că miza este una suficient de mare.

Citește și: Drama neștiută a lui Stelian Nistor de la Chefi la cuțite sezonul 11. Prin ce a trecut concurentul: „Mi s-a oprit inima”

Emoțiile au fost mari, așa că din bucătăria cuprinsă de haos nu au lipsit nici emoțiile sau incidentele dureroase. Adriana din echipa roșie a pus mâna pe o tigaie încinsă și s-a ales cu o arsură destul de neplăcută, așa că a avut imediat nevoie de intervenția medicilor.

În tot acest timp, chefii se plimbau atenți printre bancurile de lucru și supravegheau fiecare mișcare, ca totul să iasă perfect.

La un moment dat, Florin Dumitrescu a luat un pachet de mălai și s-a apucat să traseze cu el o linie pe podea, ca și când ar fi delimitat un hotar între el și Scărlătescu. Acesta lucru s-a întâmplat după ce, într-o ediția anterioară, cei doi au avut parte de o discuție aprinsă din cauza faptului că Scărlătescu a fost deranjat că Dumitrescu vine să se uite la echipa neagră cum lucrează.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, imagine de colecție din copilărie. Cum arăta la 9 ani

Ca să evite discuțiile, acesta și-a trasat linie de graniță, ca să se poată uita liniștit, oricând și oricât își dorește. Așa cum era de așteptat, Scărlătescu a observat imediat acest lucru și a încercat să vadă ce se întâmplă.

„Te rog frumos să mă scuzi că ieri te-am împins. Eram atât de stresat”, au fost scuzele prezentate de Cătălin rivalului său din echipa gri.

„Ai pus mălaiul ăst aici…Vreau și eu o mătură, vă rog frumos. Era să-mi iau o trântă, am alunecat pe mălaiul lui Și m-am dus să strâng tot mălaiul ăla de acolo, ca să nu își rupă vreunul picioarele”, a zis Scărlătescu, în ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. Stelian Nistor a cântat și a făcut show. Gina Pistol a anunțat ce probă a pregătit... Chefi la cuțite, 5 iunie 2033. Cine a câștigat proba de gătit în cel de-al zecelea battle. Verdictul adus de bandă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x