Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. Luna Morgaciova a făcut un gest neașteptat față de Amalia Mihart. Ce a urmat

În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, echipa neagră și cea roșie au intrat la duel. Luna Morgaciova a făcut un gest neașteptat față de Amalia Mihart (Esa), iar ceea ce a urmat a fost neașteptat. Camerele de filmat au surprins replici tăioase.

Colaj cu Luna Morgaciova si Amalia Mihart în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, echipa neagră și cea roșie au intrat la duel | Antena 1

De data aceasta, cel de-al zecelea battle a fost câștigat de echipa gri a lui Florin Dumitrescu, așa că la duel au intrat echipa neagră și cea roșie.Înainte de începerea duelului, Luna Morgaciova a refuzat să stea la același banc de lucru cu Amalia Mihart (Esa), iar camerele de filmat au surprins ce replici acide au urmat.

Luna Morgaciova a refuzat să stea la același banc de lucru cu Amalia Mihart (Esa) și camerele au surprins replici acide. Ce a urmat

În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 5 iunie 2023, cel de-al zecelea battle a adus o provocare de zile mari. Trei chefi celebri au prezentat trei rețete în cadrul unui clip video și Florin Dumitrescu a ales ce gătește fiecare echipă. El a ales rețeta de cotlete de miel a lui Chef Iosif Ștefănescu, Sorin Bontea a primit rețeta de sturion a lui chef Ștefan Popescu, iar Cătălin Scărlătescu s-a ales cu un preparat pe bază de vită și sos, prezentat de chef Cătălin Petrescu.

Citește și: Cătălin Scărlătescu i-a cerut scuze lui Florin Dumitrescu. Ce a făcut juratul

Pensionarii au fost cei care au făcut degustarea și emoțiile au fost mari atunci când banca a început să se întoarcă în bucătărie cu verdictul, în ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 5 iunie 2023.

Fiindcă a obținut cel mai mare punctaj, echipa gri a câștigat, iar la duel au intrat echipa roșie și cea neagră. Acesta a fost momentul în care ceva neașteptat s-a întâmplat între Luna Morgaciova și Amalia Mihart (Esa).

„Pe mine mă abandonați în fiecare seară, mi-ar fi plăcut să gătesc cu voi”, a zis Amalia, atunci când a văzut că nu poate lucra lângă colegii ei.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, imagine de colecție din copilărie. Cum arăta la 9 ani

Primii care au refuzat să stea lângă ea au fost Monica și Matthew, apoi Luna Morgaciova.

„Nu mă duc acolo nici dacă mor”, a zi sea direct.

„Nu știu de ce nu a vrut să stea cu mine la banc, pentru mine luna este inexistență”, a fost replica acidă dată de Amalia Mihart (Esa), în ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut din nou apariția în bucătărie și a anunțat ce probă de gătit a ales pentru acest duel, în ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite

„Știam că o să fie bombardament din momentul în care și-a făcut apariția Gina cu bolul cu bilețele”, a zis Florin Borșaru.

Rând pe rând, fiecare concurent a luat un bilet cu un număr și a încercat să aleagă câte un ingredient aflat sub cloșuri.

„Tema de astăzi se numește boabe”, a completat Gina Pistol.

Acesta a fost momentul în care fiecare concurent și-a făcut o strategie pentru a alege un ingredient care să încurce pe cineva din echipa rivală.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 5 iunie 2033. Cine a câștigat proba de gătit în cel de-al zecelea battle. Verdictul adus de bandă... Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. Gina Pistol a dat vestea ce i-a uimit pe toți. Ce concurent a luat 15 puncte la duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x