Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă din sezonul 10. Patrizia Paglieri a dat verdictul

În ediția 2 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2022, Patrizia Paglieri este cea care a jurizat preparatele celor trei chefi de la jocul de amuletă. Iată care a fost verdictul său final și cine a câștigat „avantajul suprem”.

colaj foto cu irina fodor, chefii si patrizia paglieri la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Patrizia Paglieri a fost cea care a oferit cea de-a doua amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au primit o nouă provocare la jocul de amuletă din ediția 2 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 5 septembrie 2022. Aceștia au avut o tematică specială, fiind puși să gătească pentru o cină romantică în Roma.

De altfel, miza jocului de amuletă este una uriașă. Cei trei jurați ai show-ului culinar s-au „luptat” pentru a putea găti alături de echipa lor pe tot parcursul unei probe din etapa echipelor.

Cea care le-a jurizat preparatele a fost chef Patrizia Paglieri, fapt care a stârnit o mulțime de reacții neașteptate din partea lui chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Premiera Chefi la cuțite sezonul 10, lider detașat de audiență. Antena 1, lider de piață, la nivelul întregii zile

Cel de-al doilea joc de amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite i-a pus la încercare pe jurați. Aceștia au gătit cele mai savuroase și „romantice” preparate pentru o impresiona pe chef Patrizia Paglieri.

Chef Sorin Bontea a decis să prepare ravioli umplute cu carne și sos de ciuperci, în timp ce chef Florin Dumitrescu a gătit penne amatriciana. Chef Cătălin Scărlătesc a considerat că un tortelloni cu foie gras și ciuperci îl va face câștigător.

Chef Florin Dumitrescu a câștigat al doilea joc de amuletă din ediția 2 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2022

Chef Patrizia Paglieri a analizat atent fiecare preparat la jocul de amuletă și i-a fost destul de greu să aleagă unul singur, deoarece toate au fost pe gustul său. Odată ajunsă în fața celor trei chefi, jurata a ezitat timp de câteva clipe să spună cine este câștigătorul jocului de amuletă.

„Ne mai fierbi mult, poverina?”, a întrebat-o chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Jean de la Craiova a făcut show în bucătărie. Ce dezvăluiri a făcut despre copilăria sa

Chef Patrizia Paglieri a dezvăluit, fără ezitare, că pennele amatriciana i-au atras cel mai mult atenția, motiv pentru care chef Florin Dumitrescu a câștigat a doua amuletă a sezonului 10 Chefi la cuțite.

„Eu n-am căutat astăzi să demonstrez nimic, pentru că n-am nimic de demonstrat. Eu am gătit pentru mine”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Marco Krikorian, concurentul care s-a îndrăgostit de România. Ce le-a gătit celor tr... Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Maria Petre le-a dat o „lecție” de afaceri celor trei chefi. Ce l-a uluit pe Florin ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x