Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Constantin Onuț, la un pas să fie sancționat de Gina Pistol. Ce a făcut Monica Pușcoiu

Constantin Onuț a fost la un pas să fie sancționat de Gina Pistol, la proba de duel, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Monica Pușcoiu și-a „faultat” fostul coleg.

Colaj cu Monica Pușcoiu, Florin Borșaru, Constantin Onțu și Luna Morgaciova Galerie
Constantin Onuț a fost la un pas să fie sancționat de Gina Pistol, la proba de duel, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 6 iunie 2023, echipa roșie a lui Sorin Bontea și cea gri a lui Florin Dumitrescu au intrat la duel. A fost momentul în care Monica Pușcoiu și-a „faultat” un fost coleg, surprinzând pe mulți cu mișcarea făcut. De asemenea, Constantin Onuț a fost la un pas să fie sancționat de Gina Pistol.

Constantin Onuț, la un pas de-a fi sancționat. Ce gest neașteptat a făcut Monica Pușcoiu față de fostul său coleg de echipă, la Chefi la cuțite sezonul 11, ediția 32 din 6 iunie 2023

Cel de-al 11-lea battle a adus o victorie pentru echipa neagră, așa că celelalte două echipe au intrat la un duel ce a adus o temă de gătit aparent simplă.

„Dragilor, astăzi gătiți cu pui. Veți primi de la colegii mei un pix și veți trage din bol un bilețel, așa cum ați făcut și până acum. Veți merge în cămară unde veți petrece maxim 3 minute. În cămară vă veți gândi la un ingredient pe care îl oferiți unui adversar ales de voi, în ordinea de pe bilețele. Din momentul acesta, vocea oricui se va auzi pe lavalieră va fi consemnată și acel concurent va fi taxat cu 2 puncte cel puțin”, a fost vestea pe care a dat-o Gina Pistol, spre marea surpriză a celor din bucătărie.

Citește și: Florin Dumitrescu a lansat piesa Chefi la Cuțite (Zât Zât) cu HVNDS: „Intru în battle cu brigada”. Cum sună vocea chef-ului

Toți concurenții intrați la duel au mers în cămară, însă primul care a încălcat regula a fost Constantin Onuț.

„Constantin! Din acest moment, dacă mai scoți un cuvânt, ai 2 puncte în minus”, a fost avertismentul dat de Gina Pistol.

A venit și momentul în care concurenții, rând pe rând, au ales un ingredient ce va fi folosit alături de carnea de pui. În ordinea de pe bilețele, fiecare a „lovit” într-un adversar, sperând că îl va pune în încurcătură.

Citește și: Luna Morgaciova a făcut un gest neașteptat față de Amalia Mihart. Ce a urmat

O mutare la care nimeni nu s-ar fi așteptat a fost atunci când Monica Pușcoiu și-a „faultat” fostul coleg, adică pe George Borșaru.

Concurenta a ales să î idea tapioca, fix ingredientul care l-a dus la eliminare în ediția anterioară.

„N-ai cum. Ați fost acolo, ați fost la același banc. În halul ăsta? Știai că a fost ieri eliminat cu tapioca și tu îi dai tot tapioca?! A ieșit drăcușorul din Monica”, a fost reacția lui Florin, fratele lui George Borșaru, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Cine a câștigat al 11-lea battle. Ce s-a întâmplat, chiar înainte de duel... Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Mariana Zinner și Florin Borșaru au fost eliminați. Cui i s-a făcut rău în platou...
Video Chefi la cuțite | Sezonul 12, 1 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat al treilea battle: E prima oară în viața mea! Chefi la cuțite | Sezonul 12, 1 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat al treilea battle: E prima oară în viața mea! Duminica, 01.10.2023, 22:30
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cine a câștigat al treilea battle. Ce echipe au intrat la duel

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cine a câștigat al treilea battle. Ce echipe au intrat la duel

Banda a adus verdictul mult așteptat din ediția 18 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Iată ce echipe au intrat la duel, dar și ce jurat a mers cu concurenții să savureze din plin victoria battle-ului cu numărul trei.

Duminica, 01.10.2023, 21:59
Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Sorin Bontea a dat cu tava de pământ. Ce i-a spus lui Florin Dumitrescu: „Ne-au îngropat!”

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Sorin Bontea a dat cu tava de pământ. Ce i-a spus lui Florin Dumitrescu: „Ne-au îngropat!”

Chef Sorin Bontea a răbufnit și a aruncat cu tava de pământ în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 1 octombrie 2023. Juratul a făcut acuzații grave la adresa echipei magenta, iar spiritele au început să se încingă pe platoul de filmare.

Duminica, 01.10.2023, 21:15
Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Răzvan Mincă a avut nevoie de intervenția medicului. De ce a răbufnit Cătălin Scărlătescu

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Răzvan Mincă a avut nevoie de intervenția medicului. De ce a răbufnit Cătălin Scărlătescu

Răzvan Mincă, concurentul din echipa turcoaz, a suferit o accidentare dureroasă în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a „explodat” în bucătărie de nervi și nu și-a mai putut stăpâni reacțiile.

Duminica, 01.10.2023, 21:10
Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce a adus haos. De ce s-a „certat” cu Florin Dumitrescu

Chefi la cuțite, 1 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ce a adus haos. De ce s-a „certat” cu Florin Dumitrescu

Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă „periculoasă” ce a adus haosul în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Chef Florin Dumitrescu, la un pas să cedeze și să abandoneze tot.

Duminica, 01.10.2023, 21:03
x